Szanyi: Bevetjük a kampányban Gyurcsányt!

2010. augusztus 07. 10:51

A szocialista kampányfőnök szerint meg kell akadályozni a jobboldal budapesti sikerét, hisz már így is „zavarba ejtően sok” tisztséget birtokolnak. Szanyi helyreállítaná pártja becsületét is.

2010. augusztus 07. 10:51

Szanyi Tibor, az MSZP kampányfőnöke a párt önkormányzati választási kampányának regionális felkészítőjén elmondta: a szocialisták elsődleges célja az őszi választásokon az MSZP becsületének helyreállítása. Szanyi megakadályozná a Fidesz budapesti győzelmét is, hiszen szerinte a kormánypárt „zavarba ejtően sok” pozíciót birtokol.

Az angyalföldi politikus arra is felszólított: „tiltakozzanak, amikor a Fidesz börtöntöltelékként akarja láttatni a szocialistákat”, hisz politikusaik túlnyomó többsége becsületes. A kampányfőnök  Heves, Jász-Nagykun-Szolnok és Pest megyei, valamint fővárosi párttagok előtt beszélt a perspektívákról.

Frissítés

Szanyi Tibor időközben beszélt arról, hogy az MSZP az országgyűlési választás kampányához hasonlóan az őszi önkormányzati választáson is beveti Gyurcsány Ferencet. A kampányfőnök szerint az 1500 induló szocialista egytől-egyig bátor és becsületes.

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rothmüller Mortizár
2010. augusztus 09. 16:16
eddig azon agonizált a cefregőzös interjúiban, hogy azok akik elbaszták a párt renoméját, miért nem takarodnak már el. most meg a gyurcsányt akarja mozgósítani. hülyeez?
gyorzo
2010. augusztus 09. 16:14
PARA CELSIUS "ELKÉPZELEM,HOGY GYURCSÁNY SAJÁT FŐZTJÉT KÍNÁLGATJA A KAMPÁNYRENDEZVÉNYEKEN." AZT IS EL LEHET KÉPZELNI,HOGY MENNYI ZEMBER FOGA TÖRIK BELE AZ ORBÁN ÁLTAL ÍGÉRT KOLBÁSZKERÍTÉSBE!!!!
fiandre
2010. augusztus 09. 16:03
„tiltakozzanak, amikor a Fidesz börtöntöltelékként akarja láttatni a szocialistákat” Nem akarja...! Nap, mint nap látja!!!! Már várjuk, ki lesz a következő!
hori77
2010. augusztus 09. 11:47
ezaz!! így kevesebb szavazatot kap az mszp:):)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!