Visszahívná Bokrost az MDF

2011. február 19. 17:09

Az MDF országos választmányának döntő többsége szerint Bokros Lajost vissza kell hívni az Európai Parlamentből.

2011. február 19. 17:09

Makay Zsolt pártelnök szombati sajtótájékoztatóján közölte: az MDF országos választmánya egyhangúlag úgy döntött, hogy őt javasolja a március 5-ei országos gyűlése számára az újjászerveződő párt elnökének. A választmányi ülésen döntöttek arról is, hogy az országos gyűlés hozzon végérvényes döntést a párt névváltoztatása ügyében.

Elmondta: az MDF országos választmányának több mint nyolcvan százaléka gondolja úgy, hogy Bokros Lajost vissza kell hívni az Európai Parlamentből, erről hétfőn levelet küldenek a képviselőnek.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sky.net
2011. február 20. 11:27
csak a bajszára kössétek a csörlőt fiúk .. tapad ám a mint a hűtőmágnes
Nemhivo
2011. február 20. 11:26
....hát, legalább nem lesz már az EP ben egyetlen olyan ember sem, aki úgy került oda, ....hogy a megválasztása előtt is u.azt mondja, mint amit utána... ...valóban kilógott a "díszes sorból"...Ez ma M.o.!
Honfi-fi
2011. február 20. 11:17
Késő bánat, eb gondolat...
balbako_
2011. február 20. 09:54
Bokros ilyen kényelmes, felelősség nélküli, jól fizetett állást még nem kapott. Sehova nem tartozik ( Magyarországhoz már születése ta), ha akar be se megy és korlátlanul lehet hülye. Esze ágában sincs hazajönni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!