WB: sem drogot sem alkoholt nem fogyasztottak az áldoztatok

2011. február 28. 14:32

Sem drog, sem alkohol nem volt annak a három lánynak a vérében, akik életüket vesztették a West Balkánban történt tragédiában - írja a Magyar Hírlap.

2011. február 28. 14:32

A Magyar Hírlap birtokába került toxikológiai vélemény egyértelműen kizárta, hogy a West Balkánban történt tragédiában meghalt három fiatal ivott vagy drogozott volna. Ugyan az elsődleges vélemény szerint a 24 éves R. Rita vérében drog nyomaira bukkantak, de ezt a toxikológiai jelentés megcáfolta. De nemcsak drog-, hanem az alkoholfogyasztás is kizárható, az ügyben kirendelt toxikológus véleménye szerint.

A lap megszerezte a partin megsérült 14 fiatal ügyében kirendelt orvos szakértő véleményét is. Ebből kiderül, hogy egyikük sem sérült meg súlyosan, leginkább zúzódásokat szenvedtek. A fiatalok beszámolója szerint egyébként mindegyikük a lépcsőházban sebesült meg, ahol a lefelé és a fölfelé haladó tömeg szorult össze. Többüknek saját elmondása szerint halálfélelme volt - olvasható a Magyar Hírlapban.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gentry
2011. február 28. 15:57
hiszit = hisztit
gentry
2011. február 28. 15:56
Nahát, nahát, szóval megint csak a szokásos prohibicionista hiszit láthattuk drog ügyben. Azaz a média újra Mr. Mackey szintjére került: "Mert a drog rossz. Értem? Drogot szedni rossz dolog. Legyetek jók, ne szedjetek drogot, értem? Mert az rossz. Ti pedig legyetek jók. Értem?"
Samsa
2011. február 28. 15:39
Nofene! Most akkor létezik olyan, hogy teljesen tiszta embereket is halálra lehet taposni? Mégse a"Brog"tehet mindenről? Nagyon hirtelen kéne elnézést kérni, minden elhunyt hozzátartozóitól a meggyanúsításért!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!