Egérinvázió a Tescóban

2011. május 06. 10:33

Rágcsálók serege jelent meg több Magyarországi hipermarketben. A Magyar Nemzet birtokába jutott dokumentumok alapján a Tesco tisztában van a lehetséges üzletbezárásokkal.

2011. május 06. 10:33

Egerek hada lepte el több magyarországi Tesco áruház területét - derül ki a Magyar Nemzet birtokába jutott dokumentumokból. Ezek alapján a cég tisztában van azzal, hogy a rágcsálók miatt akár az áruházak működése is veszélyben lehet.

Az egerek ürülékükön, orrváladékukon és nyálukon keresztül terjesztenek betegségeket, főként szalmonellát és agyhártyagyulladást. A vírus szennyezett élelmiszereken és vízen keresztül juthat az emberi szervezetbe. Angliában már zártak be Tescót az egérinvázió miatt, hiszen ezt az angol hatóságok szerint többek között a higiéniai előírások áthágása okozta. A magyarországi leányvállalat nem reagált a Magyar Nemzet megkeresésére.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
El Topo
2011. május 07. 00:49
Bármennyiben mernék fogadni, hogy a CBA-nál viszont nem találtak egereket.
Honfi-fi
2011. május 07. 00:12
Pont az egérrel van bajuk, amikor ott a legkisebb is számít.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!