The Sun: Neonácik a Magyar Szigeten

2011. augusztus 04. 13:27

Az angol bulvárlap riporterei részt vettek a Magyar Szigeten, ahol többek között videót készítettek egy karlendítéssel bulizó brit nacionalista politikussal.

2011. augusztus 04. 13:27

Videofelvételt készítettek a Magyar Szigeten a The Sun újságírói. Az angol bulvárlap munkatársai „több ezer neonáci részvételével zajló, gyűlölettel teli fesztiválnak” minősítették a rendezvényt, melyet a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom szervez. 

A brit sajtótermék elsősorban a nacionalista Brit Nemzeti Párt egyik vezető politikusára fókuszált, aki részt vett a rendezvényen. A svéd nacionalista énekesnő, Saga koncertjét Chris Hurt karlendítésekkel és Sieg Heil! kiáltásokkal köszöntötte. A koncert előtti sörözésen Hurt interjút is adott a sajtósoknak. A Magyar Szigeten egyébként idén másodszor adott elő Roberto Fiore, a Forza Nuova nevű párt vezetője - őt terrorszervezethez való tartozás miatt ítélték el.

Összesen 212 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
TroppauerH
2011. augusztus 05. 20:06
Drága jó Murdoch úr már hiába "nyomatja" a neonáci szöveget, a kisázsiai ellenfeleket evvel már nem tudja semlegesíteni. A birodalomnak annyi!
peninsulavaldes
2011. augusztus 05. 09:54
És mielőtt még megkérdezni valamely erősen jobbos: evangélikus, református, katolikus gimnáziumokba jártam.
Obulus
2011. augusztus 05. 09:30
Valamelyik hozzászóló radikálisoknak nevezte ezeket a nemzeti fasisztákat. Radikális az SZDSZ elődje volt, a demokratikus ellenzék, akik a kádárkori diktatúrában állásukat, szabadságukat feláldozva küzdöttek azért, hogy ma egy polgári demokratikus, liberális társadalomban élhessünk.
Julio Salazar
2011. augusztus 05. 08:29
Még szép, hogy tele van a Magyar Sziget nácival ! Hát senki nem tudta, hogy a Nemzeti Szocialista Német Munkáspárt áttette székhelyét hozzánk ?! Ilyen tudatlanok vagytok ??? A The Sun semmi más mint egy ócska és mocskos, a legaljából való kozmopolita bulvár szemét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!