Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Jobbik: Nincs lejjebb az Alaptörvény Asztalánál

2011. szeptember 05. 16:57

A Jobbik szerint bármelyik bolsevik diktatúra megirigyelhetné az Alaptörvény Asztalát és az ahhoz kapcsolódó kommunikációt.

2011. szeptember 05. 16:57

A Jobbik szerint az Alaptörvény Asztalának megalkotását és az ahhoz kapcsolódó kommunikációt „bármely bolsevik diktatúra megirigyelhetné” - jelentette ki Z. Kárpát Dániel. Szerinte az alaptörvény asztalának kötelező felállítása az önkormányzatoknál „tökéletesen demonstrálja azokat a katasztrofális állapotokat és azt az agyi mélypontot, amit a kormányzatnak sikerült elérnie Magyarországon.

A jobbikos politikus szerint annál „retorikailag nincs lejjebb”, hogy a kormány önkormányzatoknak írt körlevélben azt is szabályozza, hogy az alaptörvény asztalának szolgálatára és gondozására külön embert kell biztosítani. A Jobbik szerint „ugyanez a részletes gondosság hiányzik az ország valódi problémáinak megoldásához a kormánytól”.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2011. szeptember 06. 09:03
"Jobbik: Nincs lejjebb az Alaptörvény Asztalánál" Bizony így van ez!
Peter8811
2011. szeptember 06. 00:03
Minden párt ragaszkodik egy bútordarabhoz az MSZP a csontvázas szekrényt szerette, meg azt az asztalt amire le kellett tenni, hogy szét lehessen osztani egymásközt. Az SZDSZ meg a páncélszekrényt.
HSL
2011. szeptember 05. 22:42
sebaj, majd a dzsobbik rovásírásos ősiségelméletet rak ki a nemzet jurtájába, közbeszerezve by turulsoppp.
Arma Gedeon
2011. szeptember 05. 22:10
Lejjebb nincs, de feljebb még lehet. Pl. OV kalapja egy póznán, amit mindenkinek meg kell süvegelni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!