2006: Felmentené a közrendőröket Révész Máriusz

2011. október 28. 16:18

A fideszes politikus szerint fel kellene menteni azokat a rendőröket, akik a 2006. őszi események során nem követtek el súlyos bűncselekményeket.

2011. október 28. 16:18

Révész Máriusz - akit 2006. október 23-án rendőrök bántalmaztak a Fidesz-nagygyűlés után - pénteken a Parlamentben találkozott két olyan rendőrrel, aki ellen a megverésének ügyében eljárás folyik. A politikus ezt követően újságírók előtt hangsúlyozta: a két rendőrt nem azzal vádolták meg, hogy megverték őt. Egyikük ellen egyebek mellett az a vád, hogy nem hívott hozzá segítséget, a másikkal szemben pszichikai bűnsegédlet, mert nem tett semmit a megverés megakadályozásáért.

A fideszes képviselő szerint nem a közrendőröknek kellene elvinniük a felelősséget a 2006 őszén az országban kialakult állapotokért, mert az a legfelsőbb politika következménye.

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smogger
2011. október 30. 07:44
Noha Révész Máriusz ránézésre sem tünik százasnak,bebizonyatja hogy a látszat csal,a kicsit furcsa arcberendezés, és a kicsit sejpegő beszéd nem egy idiótát takar.
krisztoforo48
2011. október 29. 10:03
A rendőri vezetők felelőssége hatványozottan fennáll.Azért,mert vagy parancsot adtak vagy nem akadályozták meg a brutális fellépéseket az emberek ellen.De ne felejtkezzünk el arról,hogy a legnagyobb bűnnek talán az minősülhet irányukban,mert NEM VIZSGÁLTÁK KI! az eseményeket és nem tették meg a megfelelő lépéseket az állományon belül.Persze lapítottak 5évig,mint szar a fűben,mert tudták,hogy ők is bűncselekményeket követtek el!A bűnösöknek mindig bűnhődni kell,mert ez egy normális társadalom alapja. El kell törölni az Elévülési törvényt!!!!!
Nagytestver
2011. október 29. 09:58
Nem kell felmenteni őket, se azokat akik parancsot adtak, még kevésbé azokat, akik (amelyek) túlbúzgón végrehajtották. Az én nevemben Máriuszka és kedves pártja ne alkudozzon a hóhérainkkal és kínzóinkkal!
nyugalmazott tanár
2011. október 29. 09:16
A fideszes képviselő szerint nem a közrendőröknek kellene elvinniük a felelősséget a 2006 őszén az országban kialakult állapotokért, mert az a legfelsőbb politika következménye. Innen kimaradt a lényeg!!!! Mert azt is elmondta, és ezzel egyet is lehet érteni, hogy felelősök voltak, csak nem a parancsot teljesítő közrendőrök voltak azok elsősorban. Ők is hibáztak, mert embertelen parancsot nem lett volna szabad végrehajtani. Különösen, ha terrorizálják vele a békés embereket. Az igazi bűnösök azok, akik ezeket a parancsokat kiagyalták és kaidták. Akik a terrorizálást még meg is jutalmazták. És cinikusan hazudtak a TV képernyőjén meg a bíróságokon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!