West Balkán: becsapták a vádlottat?

2011. november 08. 13:41

A West Balkán-ügy tárgyalásának első napján az elsőrendű vádlott azt mondta: a szervezők becsapták őt a szórakozóhelyre beengedett fiatalok számával kapcsolatban.

2011. november 08. 13:41

Kizárólag az elsőrendű vádlott, Szalontai Győző kívánt szóbeli vallomást tenni a West Balkán-ügy tárgyalásának első napján, a Pesti Központi Kerületi Bíróságon kedden. A tömegszerencsétlenséget okozó, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétségével vádolt férfit a West Balkán Vendéglátó Kft. ügyvezetőjeként és bérbeadójaként hallgatták ki. Szalontai Győző egyebek mellett elmondta: őt a szervezők becsapták, mert a szóban jelzett maximális 1.800 fős létszám helyett csaknem 3 ezer fiatalt engedtek be a többszintes létesítménybe.

Az ügy további vádlottait, Kecskés Tamás és Csanádi József rendezvényszervezőket, valamint Hranek Istvánt, aki a program biztonságért felelt, egyelőre nem szólították fel.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Talon Karrde
2011. november 09. 09:10
Kitartás. Kecskés szopni fog.
nyugalmazott tanár
2011. november 08. 17:06
Aki jobban fizetett ügyvédet tart, az nyert. Végtére is jogállam vagyunbk, vagy mi a bánat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!