Házi őrizetben Galambos Lajos

2011. július 01. 13:16

A bíróság pénteken házi őrizetbe helyezte a kémkedéssel vádolt Galambos Lajost, az NBH volt főigazgatóját.

2011. július 01. 13:16

A bíróság pénteken házi őrizetbe helyezte Galambos Lajost, a Nemzetbiztonsági Hivatal egykori főigazgatóját. Galambost kémkedéssel vádolják.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2011. július 03. 07:54
Józsi bá aszt monta: A házi őrizet olyan mint az öt ujjú Marcsa az agglegényeknél, vagy a csináld magad mozgalom az internet szógátatókná.
HSL
2011. július 01. 17:55
A galambos mellett vannak még egyéb ludasok is, meglehetne kérdezni szekeres szivacstól, hogy hova tűnt a honvédségből a haderő a laktanyák privát őrzése közepette... ja hogy pintér cége is részesült? Nem is történt akkor semmi, minden rendben. Összenőtt megint a vegetáció.
Lion
2011. július 01. 14:45
Ez se tartott sokáig. Hamarosan szabad madár lesz. Túl sokat tud.
NoCsak
2011. július 01. 14:22
Röhög a nemlétező vakbelem! Éppen nem is akart a hét végén sehová menni? Azért a kémkedéssel vádolt simán összekuszálhatja otthon a szálakat, de le is léphet egykönnyen, mert jó ha ránéznek félnaponként, hogy otthon van-e. - "A bíróság pénteken házi őrizetbe helyezte a kémkedéssel vádolt Galambos Lajost." - Ha valódi a kémkedés, akkor zutty sittre, ha meg nem akkor mi a szart akarnak elérni vele?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!