Munkaügyi per indul a rádiós ellen

2012. március 12. 09:28

Többmilliós per vár a Rádió1 korábbi műsorvezetőjére, Cookyra, a francia médiamunkás ugyanis élő szerződése ellenére szerződött át a ClassFM-hez – írja a storyonline.hu.

2012. március 12. 09:28

Munkaügyi per indul a Rádió1 korábbi műsorvezetője, Cooky ellen, mivel a francia származású műsorvezető élő szerződése ellenére szerződött a ClassFM-hez – írja a storyonline.hu. A pert az egykori munkáltató, a Budapest környéki 103,9 MHz-es frekvenciát elvesztett Rádió1 indítja. Erdélyi Krisztián, a csatorna elmondta: a szerződésszegő többmilliós perre számíthat. 

A Story szerint Cooky már akkor fel akart mondani a Rádió1-nél, amikor kiderült, hogy a csatorna nem kapja meg a korábbi frekvenciát. Annak ellenére, hogy ez nem történt meg, a műsorvezető szerződést kötött a ClassFM-mel, és annak egyik arcaként óriásplakátokon is megjelent.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hansi Hintersee
2012. március 14. 13:01
ezt jól kifőzte magának a Cooky
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!