Alternatív költségvetést készít az MSZP

2012. június 17. 14:41

Az MSZP alternatív költségvetést dolgoz ki őszre, a szocialisták tervezete a társadalmi igazságtalanságok csökkentésére és a gazdaság élénkítésére helyezi a hangsúlyt.

2012. június 17. 14:41

Az MSZP által kidolgozandó tervezet szeptember-októberre készülne el, mert annak elkészítéséhez megalapozott adatokra, a gazdaságnövekedési trendekhez pedig pontosabb információkra van szükség. Az MSZP szerint a jövő évi büdzsé kormányzati tervezete újabb 600 milliárd forintos megszorítást tartalmaz, ami további lecsúszást jelent a társadalom és a gazdaság számára. Úgy vélik, az elmúlt években több mint a háromszorosára nőtt azok száma, akik az energiaszámlájukat nem tudják rendszeresen fizetni; a kormány tehát lemondott a társadalom egyharmadáról, a kiskeresetűekről. A szocialista Józsa István szerint ismét be kellene vezetni az energiaszolgáltatásban a szociális tarifát.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Amarkod
2012. június 18. 08:14
REmélem, hogy csak alternatív költségvetést fognak írogatni az elkövetkező száz évben.
geraz51
2012. június 17. 21:19
Még a Táncsics alapítvány pénzét sem tudtátok beosztani,pedig ott biztos volt a bevétel.Szerencsétlen traktorcsavarok!
OrangeOrder
2012. június 17. 18:10
Írjanak csak. Majd az alternatív köztársasági elnök jóváhagyja. Mi kéne még, hm... mondjuk egy alternatív ország, úgyis köztársaságot akartak mindig. Menjenek oda, valami melegebb, közel-keleti helyre, na?
kulakman
2012. június 17. 17:17
Rendeset se tudtak nemhogy alternatívot!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!