Orbán a munkahelyeket védi a bankok helyett

2012. július 25. 15:40

A miniszterelnök reagált az Európai Központi Bank tranzakciós illetékkel kapcsolatos álláspontjára: a kormány tanulmányozni fogja a fenntartásokat, de a pénzügyi szektornak mindenképpen ki kell termelnie a munkahelyteremtéshez szükséges forrásokat.

2012. július 25. 15:40

Tanulmányozzák az EKB fenntartásait és időben „sikeres választ” fognak adni, ugyanakkor a pénzügyi szektornak, ideértve a nemzeti bankot is, képesnek kell lennie arra, hogy előállítsa a munkahelyvédelmi akciótervhez szükséges forrásokat – nyomatékosította Orbán Viktor.

A kormányfő hozzátette: az európai és a magyar válságkezelés között éppen az a különbség, hogy míg az EU a bankokat védi, addig a magyar kabinet a munkahelyeket.

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
duzur
2012. július 25. 17:33
Ez remekül hangzik, a baj csak az, hogy bedölt bankokkal, az egész gazdaság befuccsol a munkahelyekkel együtt... Sejtem azért, hogy ezt Orbán is tudja. Lehet persze államosítani a bankokat meg minden félét megváltoztatni, de ez a jelszó mint olyan, egy dundi blöff...
NeMá
2012. július 25. 17:27
"Nem csak még távolabb löktetek attól, hogy valaha egyszer családot tudjak vállalni itthon." A család alapítás nem gazdasági vállalkozás, ennél szarabb gazdasági körülmények között is vállalt téged apád és anyád. Nem kell a nyafogás:)
tarackos
2012. július 25. 16:51
"de a pénzügyi szektornak mindenképpen ki kell termelnie a munkahelyteremtéshez szükséges forrásokat" Tök logikus. Bele kell férjen a pü szektor profitjába pl. a kőmüvesek munkahelyteremtése hiszen azért mert csak. Biztos a gőgös gúnárban olvasta. Persze a zembereknek ettől sem a bankoléás sem a telefonálás nem lesz olcsóbb de hát ők számítanak a legkevésbé. A lényeg a politikai stabilitás vagyis a párt és az elsőtitkár elvtárs!
tarackos
2012. július 25. 16:49
"Orbán a munkahelyeket védi a bankok helyett" Ne már, fájnak a rekeszizmaim a röhögéstől! Először a munkáspárt nyomatta uazt mint a jaffák az MNB kapcsán, aztán Áder valagpolírozó zarándoklatáról szólt a győzelmi beszámoló és most maga focitörp rohant ki a bankok ellen a minapi ellenforradalmározás után. Ennyi komcsiságót Kádár óta nem hordtak össze. Nagggyon gáz...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!