Schiffer: A Közgép nem közérdekű üzem

2012. július 11. 16:40

Az LMP szerint sem bűncselekmény, sem szabálysértés nem történt a Közgép központjában tartott szerdai demonstráció során. Leszögezték: A Közgép nem közérdekű üzem.

2012. július 11. 16:40

Szerdán az LMP képviselői és aktivistái behatoltak a cég központjába, majd egymáshoz láncolták magukat, hogy felhívják a figyelmet arra: szerintük „egy szűk oligarchacsoport irányítja az országot”. A demonstrálókat kora délután rendőrök vitték el a helyszínről. Futó Barnabás, a cég jogi képviselője később bejelentette: a Közgép feljelentést tesz a demonstrálók ellen közérdekű üzem működésének megzavarása, a személyi szabadság megsértése és a magánlaksértés miatt.

Schiffer András erre reagálva azt mondta: aki az eset kapcsán bűncselekményt emleget, az a hamis vád gyanújával játszik, aki szerint pedig a Közgép közérdekű üzemnek minősül, az nincs tisztában ezzel a fogalommal. A politikus elmondta azt is: az üzemben folyó munkát nem zavarták meg.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!