Dajcstomi szerint jobb lett volna „szegény hülye Kolláthra” hallgatni

2012. augusztus 30. 20:29

A Twitteren dajcstomi néven posztoló Deutsch Tamás fideszes politikus abban bízott, hogy az MSZP hallgat „szegény hülye Kolláthra”.

2012. augusztus 30. 20:29

„»Indul az MSZP 2014-ben« Pedig egy napig annyira reméltem, hogy hallgatnak szegény hülye Kolláthra...” – írta Deutsch Tamás csütörtökön a Twitteren. A Fidesz EP-képviselője Kolláth György alkotmányjogász szerdai bejelentésére reagált ezzel, miszerint a választási rendszer átalakítása során eljöhet az a helyzet, hogy a demokratikus ellenzéknek meg kell fontolnia a választástól való távolmaradás lehetőségét.

Az MSZP szintén csütörtökön közölte: a Kolláth által felvetett lehetőséget mellőzve a párt önállóan vagy egy demokratikus összefogás részeként biztosan indul a 2014-es választáson – emlékeztetett a hvg.hu.

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miloka
2012. augusztus 31. 20:36
A cikkhez: Lehet van valami kis tudás Kolláthnak. Ám ő nagyon lejáratta magát azzal, hogy mindig a ballibantok szájíze szerint próbál megmagyarázni mindent. Okoskodik és még a a látszatát is elkerüli a pártatlan alkotmányjogásznak. D.T. pedig egy politikus, akinek nem illene hülye jelzőt alkalmazni a nyilvánosság előtt. A baráti körében megteheti, de nem a nagy nyilvánosság előtt.
én vagyok a.
2012. augusztus 31. 20:32
Van olyan forradalmár, aki ennek a szarfaszúnak tapsol? Ja dajcstomi! Igaz nem is annyira szar a cerkája, mert sikerült zabigyereket csinálnia még a fiatalokért felelős miniszterként! Szép példa volt akkor is, de ez, amit mostanság művel, az még annál is szarabb! Ahhoz, de ehhez sem kell sok ész! Hm!
pAnnonymus
2012. augusztus 31. 20:20
“az agyhalál lábon kihordható”… ezt csak egy másik agyhalott mondhatja, hiszen valakit-bárkit éppen agyhalottoz… Most akkor már kihordta és normális? NOOORMÁLIS????
7tttt
2012. augusztus 31. 08:46
Én jókat szórakozom a Deutsch T. hozzászólásain. Nyílván nem a Téboly Terápia Stigma című könyv jelenik meg az ember előtt de ha nézi a mondandóját vehemensen előadó jogtudóst akkor a pislogások számából és a fejrángatások intenzitásából ez egyáltalán nem egy rosszindulatú poén.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!