Lovagkeresztet kapott Pataky Attila

2012. augusztus 16. 16:48

Balog Zoltán miniszter adta át a Magyar Érdemrend tisztikeresztje, a Magyar Érdemrend lovagkeresztje, a Magyar Arany Érdemkereszt, Magyar Ezüst Érdemkereszt és a Magyar Bronz Érdemkereszt kitüntetéseket augusztus 20-a alkalmából. Pataky Attila, az Edda frontembere lovagkeresztet kapott.

2012. augusztus 16. 16:48

Kitüntetéseket adott át Balog Zoltán az emberi erőforrások minisztere a tudomány és a kultúra jeles hazai képviselőinek augusztus 20-a alkalmából csütörtökön - írta az Index. A kitüntetettek teljes névsora itt tekinthető meg.

Póka Egon (P. Mobil) basszusgitáros és Révész Sándor (Piramis) énekes tisztikeresztet, Pataky Attila (Edda) énekes lovagkeresztet vehetett át. Lovagkereszttel tüntették ki még dr. Körösényi András egyetemi tanárt, az MTA Politikai Tudományok Intézete igazgatóját is.

Összesen 551 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Parasztvakítás
2012. augusztus 17. 11:48
Ment a hűtlen,nagy keresztel......
négyzetgyök
2012. augusztus 17. 08:43
Pataki Attila nem a zenéjével, nem a stílusával, nem a kulturáltságával(!), még csak nem is a viselkedésével érdemelte ki a hatalomtól ezt a nagy elismerést, hanem ezzel honorálták neki, hogy tömegeket volt képes megmozgatni, rávenni a gondolkodás nélküli, feltétlen Fidesz hűségre, a politikai ellenfél végtelen gyűlöletére, ha kell a családi, baráti kötelékek, kapcsolatok felrúgása árán is. Orbánék tudják, érzik, hogy 2014-ben még nagyobb szükségük lesz az Attilához hasonló KISZ agitproposokra. Nagy erőket, tömegeket kell majd akkor megmozgatniuk, ha újra győzni szeretnének.
leech
2012. augusztus 17. 08:30
MEGÉRDEMELTE ! Már csak azért is , hogy ez a sok bohóc itt irigykedjen . Akinek nem inge .....
Big Chris
2012. augusztus 17. 07:55
Idegesít, mi? Megértem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!