Such György lesz az Országház főigazgatója

2012. november 08. 15:19

Az Országgyűlés Hivatalának főigazgatói posztját Such György fogja betölteni – a Hír24 értesüléseit az egykori rádióvezér is megerősítette.

2012. november 08. 15:19

Such György lesz az Országgyűlés Hivatalának főigazgatója – értesült csütörtökön Hír24. A Magyar Rádió egykori elnöke az információt az MTI kérdésére megerősítette.

A szakember a Hír24-nek arról is beszámolt, hogy a főigazgatói posztot újonnan hozzák létre, feladata pedig az Országgyűlés szervezeti, működtetési, ügyviteli és döntéselőkészítési tevékenységeinek koordinálása lesz. A főigazgató a háznaggyal megegyező javadalmazásban részesül, jogállását pedig a közszolgálati tisztviselőkről szóló törvény rendelkezései határozzák meg.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kálmi
2012. november 12. 06:59
Ez a kinevezés sok mindent megkérdőjelez?! Ha ez az ember ilyen magas polcra kerülhetett és éppen Kövér jóvoltából, akkor itt valóban nem lesz elszámoltatás,sőt jutalom jár egy ehte balliberális adu-ász-nak? Ez a lépés igen sok kérdést felvet a fidesz szimpatizánsaiban.Miért éppen ő?
csenge
2012. november 08. 22:16
Volt rádiós kollégáim szerint - ezek a nemzeti oldalhoz tartoznak - Suchnál szemetebb elnöke a Magyar Rádiónak a hatvanas évek eleje óta nem volt. Kinevezése óriási baklövés a Fidesz részéről.
huttinger
2012. november 08. 21:18
"""Az a Such Gyögy lesz az "Országgyűlés Hivatalának a főigazgatója, aki, mint a Böszméék főmédiás-rádiósa, betiltotta a Kossuth-Petőfi adók neveit,...""" Ez a Such György pontosan ugyan az a Such György aki annó a fidesz pártigazgatója volt.
tóth mária
2012. november 08. 19:03
Hááát, elég bizarr!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!