Reptéri taxisügyek: nyomoz a rendőrség

2012. december 17. 09:17

Hűtlen kezelés gyanújával nyomoz a Repülőtéri Rendőri Igazgatóság (RRI) a Budapest Airport Zrt. és a Főtaxi Zrt. között létrejött szerződésekkel összefüggésben, a Népszabadság szerint ismeretlen tettesek ellen.

2012. december 17. 09:17

A Népszabadság úgy értesült, hogy hűtlen kezelés gyanújával nyomoz a Repülőtéri Rendőri Igazgatóság (RRI) a Budapest Airport Zrt. és a Főtaxi Zrt. között létrejött szerződésekkel összefüggésben. A lap napokon keresztül próbálta megerősíteni információit, de a hatóságok mindig hárítottak, most viszont a Fővárosi Főügyészség megerősítette az értesüléseket.

Veres István, a repülőtér egykori szerződéses partnerének, a Zóna Taxinak a volt tulajdonosa elismerte, hogy ő a feljelentő, szerinte nem jelentéktelen ügyről van szó. Veres a lapnak arról beszélt: a Budapest Airport gyanús milliókat fizetett ki a Főtaxinak. Az RRI a Népszabadság szerint október 18-án hűtlen kezelés gyanújával indított nyomozást.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cionista botrány: ZSIDÓ ÖL ZSIDÓT!
2012. december 17. 12:27
még jó, hogy azok nyomoznak, akik nagy valószínűséggel maguk is beavatottak voltak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!