Bírósághoz fordul a CBA

2013. január 07. 12:48

A cég szerint megalapozatlan a Gazdasági Versenyhivatal döntése és a kiszabott bírság, ezért felülvizsgálat érdekében bírósághoz fordulnak.

2013. január 07. 12:48

Bírósághoz fordul a CBA Kereskedelmi Kft., mert megalapozatlannak tartja a Gazdasági Versenyhivatal pénteki döntését, amellyel 30 millió forint bírságot szabott ki a társaságra – közölte Fodor Attila, az üzletlánc kommunikációs igazgatója hétfőn az MTI-vel. A GVH pénteken tette közzé, hogy tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat miatt megbírságolja a CBA-t.

Megalapozatlannak tartjuk a Gazdasági Versenyhivatal döntését, mind a megállapított tényállás, mind pedig a kiszabott büntetés tekintetében” – fogalmazott hétfői közleményében a cég, hozzátéve, hogy a GVH nem vette figyelembe a CBA által előadott tényeket. „Mindezek alapján a határozat felülvizsgálata érdekében bírósághoz fordulunk” – fogalmaznak.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rettenetes
2013. január 07. 12:53
És jön egy visszamenőleges kormányrendelet, ami nekik ad igazat. Mint a dinnyés Budainak...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!