Mesterházy: Lesz még Magyar Köztársaság!

2013. február 01. 14:19

A Magyar Szocialista Párt kitartóan és egyre nagyobb erővel küzd azért, hogy visszaadja az embereknek a reményt: lesz még Magyar Köztársaság – közölte Mesterházy Attila elnök-frakcióvezető a köztársaság emléknapja alkalmából az MTI-vel pénteken.

2013. február 01. 14:19

Az ellenzéki pártvezető közleményében úgy fogalmazott: „büszkén idézzük fel a II. Magyar Köztársaság kikiáltásának napját, és növekvő reménnyel tekintünk a 2013-as és 2014-es év elé”. Véleménye szerint Magyarországnak, – amelynek nevét a kormányzó párt az egypárti alkotmányozás során megfosztotta a köztársaságtól – vissza kell térnie az elődei által kijelölt, a demokratikus jogállam építésén haladó útra.

Tudjuk és tudatjuk mindenkivel, lesz még Magyar Köztársaság, ahol mindenkit egyenlő jogok illetnek meg, ahol működik a fékek és ellensúlyok rendszere, ahol szakmai és nem politikai megfontolások alapján szerveződnek a demokratikus intézmények. Ahogy 1946-ban, úgy 2014-ben is egy új történelmi korszak veheti kezdetét, ha többségbe kerülő demokratikus erők egy emberként állnak ki az új köztársaság eszméjéért” – írta Mesterházy Attila.

Összesen 165 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
leech
2013. február 02. 11:04
Csepel infó : 2013 febr.1 37 millió forint jutalmat és prémiumot vett fel Szenteczky János a csepeli MSZP jelenlegi frakcióvezetője . Tóth Mihály korábbi MSZP-s polgármester a fizetésén felül csak jutalmak formájában 16,8 millió forintot, Orosz Ferenc alpolgármester 36,7 millió forintot, Horváth Gyula alpolgármester 17,3 millió forintot, Borsány György alpolgármester pedig 7,7 millió forintot kapott a csepeli adófizetők pénzéből a korábbi ciklusban. ATTILA , A KURVA ANYÁTOKAT FÉREG KOMCSIK !!!
korona
2013. február 02. 10:20
Köszönöm mesterházi az erőlködésedet! Egyre jobban oszlik a mocskos köd és látszik az út a jogfolytonosság felé, a MAGYAR KIRÁLYSÁG felé. Nekem mindegy, hogy Habsburg ötödik Károly Kirélyi Herceg (a magyar trón JOGOS örököse vagy egy Árpádházy (Turul eredet) vagy egy Budaházy György (I.György) (magyar nemes és hős) a király, csak már végre egy nyugalmas, PÁRTOKNÉLKÜLI, RENDI és polgári királyság legyünk, ahol mindenki tudja a helyét, a jövőjét, ahol van becsület, tisztelet, tapintat és normális gondolkodás. Szégydeljétek magatokat, hogy az ellenség által kreált államformát dédelgetitek, amely megvalósításáért annyi embert öltetek meg. Ezerszer szégyeljéte magatokat, hogy nemzetünk elitjét, a magyar nemességet megöldöstétek. GYILKOSOK VAGYTOK! Övezzen beneteket mindenkor a nemzet útálata !!!
Alarik
2013. február 01. 22:50
Ugyan már Attila, megint jössz ezzel a hülye szöveggel, miközben észre sem veszed, hogy ezzel már sokadjára bizonyítod, hogy az vagy, aminek én tartalak: Csökkent értelmű, kontraszelektált pártkáder. Ennyi szegénykém, nem több, nem kevesebb. Azt azért még halkan hozzáteszem Attila, annak idején a múlt században ebben az országban többször is a ti elődjeitek számolták fel a köztársaságot. Most meg ezt akarod ráhúzni az ellenfélre, holott államformánk most speciel köztársaság. De azért te csak süketelj tovább. Született idióta.
Alarik
2013. február 01. 22:50
Ugyan már Attila, megint jössz ezzel a hülye szöveggel, miközben észre sem veszed, hogy ezzel már sokadjára bizonyítod, hogy az vagy, aminek én tartalak: Csökkent értelmű, kontraszelektált pártkáder. Ennyi szegénykém, nem több, nem kevesebb. Azt azért még halkan hozzáteszem Attila, annak idején a múlt században ebben az országban többször is a ti elődjeitek számolták fel a köztársaságot. Most meg ezt akarod ráhúzni az ellenfélre, holott államfpománk most speciel köztársaság. De azért te csak süketelj tovább. Született idióta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!