Jóváírják hóban rekedt ügyfeleik költségeit a mobilszolgáltatók

2013. március 20. 16:50

A mobilszolgáltatók jóváírást adnak azon ügyfeleiknek, akik a múlt hétvégi szélsőséges időjárás miatt a hóban rekedtek és ezzel összefüggésben használták mobiltelefonjaikat.

2013. március 20. 16:50

A Vodafone a honlapján található online nyomtatványon várja az érintett ügyfelek jelentkezését. A Vodafone átvállalja a hóban elakadt ügyfelei belföldi hívás- és sms-költségeit. A jóváírásra a 2013. március 14., csütörtök déli 12 óra és március 17., vasárnap déli 12 óra közti időszakban bajba jutott Vodafone-osoknak van lehetőségük. Az elakadás időpontját és helyszínét legkésőbb 2013. március 24-én, vasárnap éjfélig lehet jelezni. A Vodafone – az adatok ellenőrzését követően – számlás ügyfelei esetén az összeget a következő telefonszámlából írja jóvá, míg feltöltőkártyás ügyfeleinél ennyivel tölti fel az egyenleget április 15-éig. Az érintett Vodafone ügyfelek a pontos összegről mindkét esetben sms-ben kapnak tájékoztatást.

A Telenor Magyarország Zrt. azt írta közleményében, hogy kedvezményt biztosít a március 14-én, 15-én és 16-án a rendkívüli időjárás miatt az utakon ragadt, elakadt családtagjaiért aggódó vagy bajbajutottakon segítő ügyfeleinek, továbbá azon előfizetőinek is, akik az áramkimaradások miatt akadozó mobilszolgáltatást tapasztaltak. Az érintett telenoros ügyfeleknek a 1747-es számra kell elküldeniük a „hóvihar” szót tartalmazó ingyenes sms-t március 27-ig, a szolgáltató pedig április 3-án tájékoztatja őket a kedvezmény pontos módjáról. Az sms elküldésével az ügyfelek hozzájárulnak ahhoz, hogy a Telenor a cellainformációk és híváslisták alapján azonosítsa kérésük hátterét – teszik hozzá.

A harmadik nagy mobilszolgáltató, a T-Mobile az MTI érdeklődésére azt közölte, hogy még ezen a héten tájékoztatja előfizetőit a kompenzáció részleteiről.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kulakman
2013. március 20. 20:21
Volt egy olyan érzésem ,hogy nem szólok hozzá a hóban rekedt témához ,de a sok hozzászólás kihozza belőlem a bájgúnárt , 2006-ban amikor októberben szameket lőttek ki ,akkor a ballibás hozzászólók azt szajkózták itt,hogy minek mentek oda akkor nem lőtték ki volna a szemüket, na akkor minek mentek az emberek a hóba???????????
USsange
2013. március 20. 20:15
Nem a vodafon volt az amelyik nem küldte ki a Belügyminisztérium sms-ét?
USsange
2013. március 20. 20:14
Micsoda populizmus. :))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!