Szaniszló visszaadja a Táncsics-díjat

2013. március 20. 21:03

Az újságíró szerint rágalomkampány indult ellene, a szemenszedett hazugságokkal pedig sikerült megtéveszteni Balog Zoltánt is.

2013. március 20. 21:03

Visszaadja a Táncsics-díjat Balog Zoltánnak, az emberi erőforrások miniszterének Szaniszló Ferenc újságíró. Ezt maga az érintett jelentette be szerda este az Echo TV-ben. Az újságíró, a televízió műsorvezetője szerint rágalomkampányt indítottak ellene, és a „szemenszedett hazugságokkal” sikerült megtéveszteni Balog Zoltán minisztert.

Szaniszló Ferenc a Világ-panoráma című műsorának rendkívüli kiadásában kifejtette: a pusztuló világrend önleleplezése, hogy a Táncsics-díj visszaadására kérték őt. Mint elmondta, az évek alatt már hozzászokott a támadásokhoz, és bár a megviselte a mostani eset, de nem törte meg. Szerinte az egész rágalomkampány célja nem volt más, mint megfélemlíteni azokat, akik leleplezik a rettenetes világrendet.

Üzenem a washingtoni nagykövetnek: világraszóló győzelem ez az USA számára Szaniszló Ferenc és a Táncsics-díj fölött! (...) Üzenem az izraeli nagykövetnek, győztek az ellenem folytatott hatnapos háborúban” – fogalmazott Szaniszló, aki Deutsch Tamásnak is beszólt, amiért az korábban elmeháborodottnak nevezte őt.

Balog Zoltán kedden írt – és a saját honlapján is közzétett – levelében kérte Szaniszló Ferencet a díj visszaadására, a miniszter azt közölte, a díjat tévedésből ítélte oda az újságírónak.

Összesen 333 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ernesto Valverde
2013. szeptember 12. 16:47
Rakjátok fel a videót, zseniális beszédet mondott Szaniszló. Nem tudom mi más kell, hogy felnyíljon az emberek szeme.
Békemenet
2013. augusztus 26. 12:35
Na most akkor kurvára figyejjetek ide, mert csak egyszer mondom el. Szóval. Az a helyzet, hogy amikor elolvastam Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter úr levelét, rögötn tudtam, éreztem, hogy ennek a faszinak nem megfelelő az IRÁNYULTSÁGA. Ti még fiatalok vagytok, kis pöcsök, mi öregek tudjuk, hogy ez mit jelent. Ez azt jelenti, hogy ilyenkor kurvára azt kell csinálni, amit a főnök mond, különben az illetőt alaphangon kivágják az uccára, közép- és felsőhangopn pedig egyéb sajnlatos dolgok is történhetnek vele. Láthatólag nagyon nem tudjátok, mibe tenyereltetek itt bele. Én azt mondom, most még abbahagyhatjátok, mielőtt kurvára kihúznátok a gyufát. Úgyhogy én azt mondom: Oszoljunk kérem, nincs itt semmi látnivaló!!!44
3M..
2013. július 24. 13:46
Tisztelt Szaniszló úr! Az Echo tv-ben elmondottakhoz nincs mit hozzátennünk. Ön és "mestere", Chrudinák Alajos, többet tett a Magyarságért, mint mi itt mindannyian! Egyenes, gerinces ember a Magyarok szemében! Majd az idő Önt igazolja, effelől biztos lehet! Jó egészséget nemzetmentő munkájához! Balog Zoltán pedig vigasztalódjon eszmetársaival, és elsüllyedhet szégyenében mert ezt nem mossa le! Szebb Jövőt!
geraz51
2013. május 06. 21:45
Az igazság az,hogy Szaniszló nem való ebbe a társaságba ő ezek nagy részénél sokkal becsületesebb.Nézzétek meg a 90 óta díjazottak listáját.10-15 név kivétellel mind a balliberális újságíróknak nevezett nemzet és hazaárulók.Van közöttük securitátés-Bodor P párttitkár-Németh P IIIperiii-as vagy 10.Andrasewtől-Mester Ákosig.Az biztos,hogy sok mindenben nem értek egyet a mai Szaniszlóva.De nem való ebbe a társaságba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!