Balavány, Vona meg az átok: a bíróság megrótta az újságírót

2013. június 14. 14:05

A bíróság szerint azzal, hogy Balavány György publicista „a rák egye ki a beledet” fordulattal kritizálta Vona Gábort, a Jobbik elnökét, az újságíró csorbította a Jobbik-vezető becsületét.

2013. június 14. 14:05

„Hogy rohadjon ki a szíved, meg a rák egye ki a beledet, Vona – gondolja most sok honfitársam szerte Magyarországon. Én pedig ezt mélyen megértem” – írta Balavány György egy korábbi cikkében Vona Gáborról, a Jobbik elnökéről. Vona emiatt beperelte a blogger-újságírót.

Az Index arról ír: a Pesti Központi Kerületi Bíróság úgy döntött, Balavány cikkében átkozódás van, ami túlmegy a véleménynyilvánítás keretein: azt Vona még közszereplőként sem köteles eltűrni, mert valóban alkalmas a becsülete lejáratására. A bíróság ezért megrovásban részesítette Balavány Györgyöt.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orion
2013. június 15. 12:42
Eh, a bíróságot majd jól bepereli a Tasz, mert Balavány csak egy etnikai kisebbség kultúráját, szóhasználatát tette magáévá, s így közelebb vitte azt a megismeréshez és az elfogadáshoz. Megrótták? Skandallum! Inkább valami anti-díjat kellene kapnia! Ebből is látszik, milyen kézivezérelt és megfeleléskényszerben szenvedő igazságszolgáltatás van ebben a rémes diktatúrában. :)))
geraz51
2013. június 14. 14:57
Kornis Mihály után szabadon:soha nem fogom annyira gyűlölni a Jobbikot,mint a Balaványt.Én komolyabb büntetést várok el a bíróságtól.
röviden
2013. június 14. 14:39
Balaványnak nagyobb büntetés, hogy ezzel az átkozódással olyan bizonyítványt állított ki magáról, hogy tisztességes ember nem veheti emberszámba. Leleplezte a képmutatóan moralizáló "keresztény" álarca mögött a zsigeri gyűlölkődőt. Ezek után már nem is azt érdemes nézni, mit ír, hanem hogy miért. És pontosan ugyanezt mondanám, bárkivel szemben engedné meg magának ugyanezt.
Viator
2013. június 14. 14:35
Balavány egy betyárkörte.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!