Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Frász

2013. augusztus 01. 08:13

Nem történt semmi különös a napokban, ami 300-ig lökte a forintárfolyamot. A baj tulajdonképpen éppen az, hogy nem kell semmi különösnek történnie ehhez.

2013. augusztus 01. 08:13
A szerk.

Baj nincs. Abban az értelemben legalábbis, hogy nem történt semmi különös a napokban, ami 300-ig lökte a forintárfolyamot. A baj tulajdonképpen éppen az, hogy nem kell semmi különösnek történnie ehhez. Ha ugyanis a semmitől is újra hármassal kezdődhet az eurókurzus, akkor megjósolható, mi történhet a valaminél. A kormánynak az elmúlt három évben többször volt szerencséje és balszerencséje a nemzetközi pénzügyi folyamatokkal. Most éppen nyerésben van, hajlamos ugyanakkor arra, hogy ezt a pozíciót bérletként értelmezze a jövőre. A veszélyérzet nem tartozik az erősségei közé. Csak szólunk: nálunk 300-nál már jelez a csengő.”

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalmazott tanár
2013. augusztus 01. 10:53
Ezzel az írással a balliberális rettegők eddigi hazugságait leplezi le a szerző. Semilyen konkrét gazdasági oka nincsen annak, amikor a spekulánsok rárontanak egy országra, rátámadnak egy pénzeszközre. Egy a cél: a spekulációval elnyert haszon. A haszon mindenek felett. A kapzsiság, a kalmárszellem. Ezek után még mi jöhet?
pedroamigo
2013. augusztus 01. 10:23
A devizahiteles mentésre fogják a magas árfolyamot. A manyup óta tudjuk: ha a Felcsút Nostra meg akar menteni vkit/vmit abba vki/vmi belehal...
puszika
2013. augusztus 01. 10:07
T. Szerkesztőség! A csengőfrász a nagy kommunista elődök, gyakran alkalmazott módszere volt.Azóta nálatok semmi nem változott. Ti is rendszeresen használni akarjátok.De se fekete autó,se ÁVH,csak a megfélemlítés, mint technika maradt. Tudjátok ,veletek az a baj,hogy képtelenek vagytok hozzá igazodni a valósághoz. Na ezért is mentek hamarosa a lecsóba!!
luga
2013. augusztus 01. 08:52
Nem történ semmi azon kívül, hogy előbb-utóbb kiderül, mennyivel kevesebb haszon marad a bankoknál a deviza alapú hitelek forintosítása után.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!