Hoppál: A Fidesz-minisztériumok fellépnek a pénzlenyúlás ellen

2013. október 14. 16:25

A Fidesz szóvivője szerint a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) egyik vezetőjének letartóztatása azt üzeni a bűnözői köröknek, hogy a Fidesz vezette minisztériumok szigorúan fellépnek mindenfajta pénzlenyúlással szemben.

2013. október 14. 16:25
Hoppál Péter emlékeztetett, hogy a Fővárosi Főügyészség a Vidékfejlesztési Minisztérium információi alapján rendelt el nyomozást azok ügyében, akik bűncselekménnyel akartak megszerezni uniós területalapú támogatásokat. Ha bebizonyosodik, hogy bűncselekmény történt, és ezek az emberek megpróbálták becsapni a magyar államot, akkor a legszigorúbb eljárásban kell, hogy részük legyen – mondta a Fidesz szóvivője.
 
A Fővárosi Főügyészség hétfőn közölte, hogy letartóztatták az MVH egyik vezetőjét és három bűntársát az úgynevezett uniós földalapú támogatások jogosulatlan igénylése ügyében. Hoppál Pétert megkérdezték a bajai 32-es szavazókörben vasárnap megismételt, a fideszes jelölt győzelmét hozó időközi választásról is, amellyel kapcsolatban kijelentette: a bajaiak egyértelműen szavaztak három hete és vasárnap is, és azt mondták, sem együtt, sem külön-külön nem kérnek „a bukott baloldal hisztériakeltéséből”.
 
Hozzátette, hogy a Fidesz nem értette a választás körüli felhajtást, hiszen bármi is történt volna az adott körzetben, nem változott volna a túlnyomó többségében fideszes városvezetés összetétele.
 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
6qwasyx
2013. október 14. 20:20
A Fidesz szóvivője szerint a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) egyik vezetőjének letartóztatása azt üzeni a bűnözői köröknek, hogy a Fidesz vezette minisztériumok elnézőek mindenfajta pénzlenyúlással szemben. Lopnak, csalnak, hazudnak. Mutyiország.
nyugalmazott tanár
2013. október 14. 16:37
"A Fidesz-minisztériumok fellépnek a pénzlenyúlás ellen" Skandallum! Támadják is a csávókák, nem ehhez szoktak 8 éven át. Tessék csak megkérdezni Hagyót, Zuschlagot és társaikat. Az egész maffiabaloldsl és a degeszre hízlalt klinetúrájuk ezért károg már negyedik éve.
csuka
2013. október 14. 16:32
Lopás után minden FIDESZ-es maffiózó tökön szúrja magát?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!