Mindenkit helyre tett a Jobbik a videó-ügyben

2013. október 21. 14:00

A párt szerint az egész bajai videós eset csak újabb bizonyítéka annak, hogy a Fidesz, az MSZP és a DK is a hazugság, a korrupció és a folyamatos csalás melegágya a választások tekintetében. A Jobbik szerint ráadásul a Fidesz most legálissá tette a választási csalást azzal, hogy megszüntette a kampánycsendet.

2013. október 21. 14:00

A Jobbik szerint nem meglepő az a „tragikomédia”, ami a bajai videofelvétel körül kialakult. Mirkóczki Ádám szóvivő hétfői sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: az eset újabb bizonyítéka annak, hogy mind a Fidesz, mind az MSZP és a DK „a hazugság, a korrupció és a folyamatos csalás melegágya a választások tekintetében”. A párt szerint az elmúlt 23 évben folyamatosak voltak a választási csalások Magyarországon, csak ezeket „legálissá tette a Fidesz” azzal, hogy eltörölte a kampánycsendet.

Mirkóczki Ádám hangsúlyozta: a kampánycsend megszüntetésével lehetővé vált a szavazók tömeges szállítása, azzal pedig, hogy továbbra is borítékot használnak a szavazások alkalmával, lehetővé teszik a láncszavazást. Ha ezeken a szabályokon nem változtatnak, akkor tömeges választási csalásokra kell számítani 2014-ben – jelentette ki. Azt mondta, a parlamenti frakcióval rendelkező pártok közül egyedül a Jobbik nem vétett egyszer sem a választások tisztasága ellen. Hozzátette: a bajai videó „vélt vagy valós főszereplői” annak a cigány társadalomnak a tagjai, akiket az elmúlt 23 évben azok a pártok „néztek folyamatosan megvásárolható szavazógépnek”, akik közben nyilvánosan az integrációról beszélnek.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Monkey4you
2013. október 21. 20:46
A jobbik helyében én most leülnék egy bársonyszékbe és kérnék egy kávét!!!
lutra
2013. október 21. 15:21
A Jobbik befoghatja, a bajai 32-es körzetben azt a 14 szavazatukat is csak láncszavazással tudták megszerezni, most meg itt osztják az észt.
kjkj945
2013. október 21. 14:53
Nagyon eldurvult a a választási pankráció! Mi lesz még itt 2014. május 25.-ig??????
vigyor
2013. október 21. 14:24
Hát vazze, ez dörgedelmes volt valóban, csak az nem derült ki belőle, hogy konkrétan a bajai videó ügyében miért hunyó a Fidesz. De, nem baj, a Jobbiktól nem is számítottam másra...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!