„Orbán egymillió magyart bélyegzett meg”

2013. október 11. 13:28

A jobbikos Dúró Dóra szerint Orbán londoni beszédében közel egymillió Jobbik-szimpatizánst bélyegzett meg.

2013. október 11. 13:28

Orbán Viktor londoni beszédével közel egymillió magyar állampolgárt bélyegzett és sértett meg pártszimpátiájuk alapján ‒ mondta Dúró Dóra, a Jobbik politikusa csütörtöki sajtótájékoztatóján. „Nagy nyomatékot ad Orbán beszédének, hogy a Jobbik a fiatalok körében a legnépszerűbb, így amikor a Jobbik szavazóit bélyegzi meg, akkor a magyar fiatalokat bélyegzi meg” ‒ tette hozzá a fiatal politikusnő. Elmondása szerint Orbán azt üzente a fiataloknak, hogy nekik nem kíván a miniszterelnöke lenni.

Selmeczi Gabriella szerint Dúró Dóra és a Jobbik rosszul értelmezte Orbán Viktor mondatait.

Mint ismeretes, Orbán Viktor a londoni Chatham House-ban tartott csütörtöki beszédében a következőket mondta: a radikális politikai erők, „hol a kommunisták, hol a radikális jobboldal” Magyarországon történelmi visszatekintésben hozzávetőleg 16 százaléknyi választói támogatást tudhatnak maguk mögött a választásokon, de „a kérdés nem ez a 16 százalék, a kérdés az, hogy mi van a másik 84 százalékkal”.

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brigadéros
2013. október 11. 23:17
Jól néz ki ez a Dúró Dóra, van benne valami elementáris női erő. A politikához viszont nem sok lövése van...
imres
2013. október 11. 23:04
Dórika! Tényleg jobban tennéd, ha inkább gyereket nevelnél.
waddysno
2013. október 11. 23:03
Milyen egymillió? Minimum 138 milllió! sőt inkább csillió lesz az
ottapont
2013. október 11. 21:16
Tehetségtelen buta nő Dórika, de a többiek sem lehetnek sokkal okosabbak. Olyasmit próbálnak Orbán szájába adni amit nem mondott, tudniillik, hogy nem törődik a radikálisokkal mer nem potenciális szavazók bla bla. Ennél súlyosabb dolgot mondott, afölött viszont elsiklottak Jobbikék, hát így jártak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!