Körös: Mesterházy is láthatta a bajai videót

2013. november 21. 14:33

Bárándy György szerint hazugsághadjárat folyik a bajai videó ügyében.

2013. november 21. 14:33

A Ma Reggel vendége volt Körös Gusztáv, a bajai videó készítője, illetve ügyvédje, Bárándy György. Körös a műsorban újból megismételte mindazt, amit a korábbi hetekben állított a videó készítésének, illetve a szocialistákhoz kerülésének körülményeiről. A DK egykori tagja szerint az MSZP vezetésének tudnia kellett arról, hogy a videót Déri Balázs juttatta el a hvg.hu-nak, illetve azt is mondta, hogy szerinte Mesterházy Attila is láthatta felvételt.

Bárándy György szerint az ügyben kezdetektől fogva hazugsághadjárat folyik, ezért ügyfelével úgy döntöttek, minden segítséget megadnak a hatóságoknak ahhoz, hogy kiderüljön végre, mi is történt valójában. Bárándy megerősítette, hogy Köröst hazugságvizsgálatnak vetették alá, ám ezzel kapcsolatban azt mondta: annak eredményét még nem ismerik, mert a szakértői vélemény még nem készült el.

Körös szerint az MSZP hazudik, amikor azt mondja, hogy ő megbukott a hazugságvizsgálaton, míg Király György átment. Bárándy hozzátette: erre reagálni fognak.

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
perszekutor
2013. november 21. 22:46
==Én hiányolom a sztoriból a fideszt. Pedig benne volt, nyakig!== A tetves kancigány viktor szervezte az egészet. Meseházi egy kis köcsög!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mantelman
2013. november 21. 22:32
90 %uk a sitten, ez miért nincs ott?
Nannyó
2013. november 21. 21:11
Én nem tudom, meddig futtatják még ezt a dékás cigányt. Az én értékrendem szerint a beazonosítása után börtönbe kellett volna dugni az összes társával, akikkel a videót készítette. Lehet ezt színezni, cizellálni, mindenhogyan egy nagy gazemberség az egész. Szeretném megkérdezni, hogy ez az ember pénzért haknizik a tévécsatornákon??!!
IgazságosIzomViktor.
2013. november 21. 19:11
Bámulatos hogy mennyire a semmit hajtják görcsösen ezzel kapcsolatban a videóval kapcsolatban.Igy lehetett meg úgy lehetett.A kérdés:hogy volt?Nem az hogy hogy lehetett,meg biztos látta,meg biztos megrendelte.Ez a nagy humbug.Eközben viszont mehetnek a valódi mutyik a háttérben.elképesztő ez az ország.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!