Gulyás: Nincs értelme a vizsgálóbizottságoknak

2013. december 09. 08:54

Gulyás szerint egy MSZP-s módosítónak köszönhetően nem lehet NAV-ügyben vizsgálóbizottság, amely egyébként is csak politikai bolhacirkusz.

2013. december 09. 08:54

Gulyás Gergely szerint csak valakinek a lejáratására hoznak létre mostanában parlamenti vizsgálóbizottságokat, mely így „a politikai bolhacirkusz egy különleges műfajává” vált. Gulyás szerint a Tocsik-vizsgálóbizottság volt az utolsó, amelynek értelme volt. A NAV-ügyet egyébként egyelőre nyomozóhatósági ügynek tartja a Fidesz frakcióvezető-helyettese, ha az lezárul, akkor lehet szerinte a rendszerszintű hibákat vizsgálni.

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Stadionisztán jobban teljesít
2013. december 10. 00:41
Gulyás Gergelykén eléggé kiütköznek a sémita-kazár tipukus fjegyek Sidesz-mszp, holló a hollónak nem vájja ki a szemét. Ha tiszta a lelkiismereted, miért félsz az igazságtól, te hazug disznó? Hiába, összenő ami összetartozik, hogy egy dakota klasszikust idézzek (Orbán)
Stadionisztán jobban teljesít
2013. december 09. 19:55
De komolyan, Horváthnak reméljük hogy komoly életbiztosítása van, de nem csak egy biztosítónál hanem megfelelő helyeken elhelyezett dokumentumok arra az esetre ha menekülés közben tarkón lőné magát, miután futás közben megbotolva beleált a hátába egy jégcsákány Ahogy a másik fajtinál is történt (Trockij-Bronstein)
Stadionisztán jobban teljesít
2013. december 09. 19:52
Egyes feltételezések szerint Horváth menekülésének hátterében egy rendezvényre szóló meghívás áll. „Reggel egy lefüggönyözött arcú rohamosztagos kopogtatott a Bandi ajtaján: tek-tek! Egy tarokkozással egybekötött zöld teázásra invitálta a csepeli eperföld és a szemétégető határába” - állítja az egyik hozzátartozó. Ami Horváth jövőjét illeti, vagy Snowdennek segít az orosz Facebook fejlesztésében, vagy Putyin elnök közvetlen adótanácsadója lesz.
Stadionisztán jobban teljesít
2013. december 09. 19:52
Gulyáson is látszik valami fajta-jellegzetes:) NAV botrány: Snowden befogadta Horváth Andrást Moszkvában, Edward Snowden-nél talált menedéket az adóbotrányt kirobbantó Horváth András. A volt NAV-os a Sólyom Airways járatával érkezett az orosz fővárosba, inkognitóban. A szaúdi hercegnek öltözött Horváthot kalocsai mintás burnusza, és rayban napszemüvege miatt nem ismerték fel Ferihegyen. „Vele volt a Keleti Györgyi, így biztos voltam benne, hogy tényleg egy arab herceg” – mondta Rákó Tibor, allpassports menedzser.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!