Osztály, vigyázz!

2013. december 04. 09:34

A parlament új házszabályában ez is megütötte a szememet: fel kell állni mindenkinek, amikor az elnök az emelvényre érkezik. Kövér László azt hiszi, ettől lesz nagyobb tisztelete?

2013. december 04. 09:34
Mesterházy Attila
Mesterházy Attila

„Osztály vigyázz! És jelentést is kell majd tenni Kövér »osztályfőnöknek«? A parlament új házszabályában ez is megütötte a szememet: fel kell állni mindenkinek, amikor az elnök az emelvényre érkezik. Kövér László azt hiszi, ettől lesz nagyobb tisztelete? Ti mit gondoltok?

A törvényjavaslat egy részlete:

Országgyűlés ülésének »kezdéseként az ülést vezető elnök elnöki emelvényre érkezésekor az ülés résztvevői felállva köszöntik a választópolgárok közösségét.«”

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csadtoselemér
2013. december 04. 14:25
Nem tudom, hogy valaki jelezte-e Mesterházynak, hogy a benyújtott házszabály a 2014 tavaszán megalakuló új Országgyűlésre vonatkozik. Ennyire nem bízik a sikerükben, hogy megelőlegezi Kövér Lászlónak a házelnökséget? Ugyanis szokás szerint a legnagyobb frakció adja a házelnököt...
talán
2013. december 04. 13:58
A parlament következő elnökét is a választásokon győztes párt delegálja. Mesterházi már tudja, hogy a Fidesz nyer és Kövért delegálja.
Akitlosz
2013. december 04. 13:38
1939. vége fele Göring látogatást tett a nyugati fronton. Egy front közeli városban betért egy vendéglátó helyre nem előre megszervezetten. Az ott lévők közül ketten nem álltak fel a tiszteletére az érkezésekor. Őket kettőjüket onnan a helyszínről koncentrációs táborba vitette, mellékelten elküldve velük a sapkáját is, meghagyva a koncentrációs táborparancsnoknak, hogy rendszeresen gyakorlatoztassa a két embert köszönni a sapkájának. A történetet onnan lehet tudni, hogy maga Göring mesélgette, többek között Hitlernek is, hogy jót derüljenek rajta. Csak tudnám, hogy ezt most hogyan is jutott az eszembe!
várúr
2013. december 04. 13:37
A választópolgárok közösségét - és nem az elnököt. Érted Házmestery? Nem érti. Pedig ennek az embernek diplomája van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!