Csak fórumozni megy Londonba Vona Gábor

2014. január 21. 11:23

A Jobbik cáfolta azokat a sajtóértesüléseket, hogy Vona Gábor londoni látogatása során találkozna a görög Arany Hajnal vagy a Brit Nemzeti Párt képviselőivel.

2014. január 21. 11:23

A Jobbik elnöke londoni lakossági fórumán kizárólag a Fidesz és az MSZP elhibázott gazdaságpolitikája miatt emigrálni kényszerült magyarokkal fog találkozni. Szemenszedett hazugság az a sajtóban felröppent híresztelés, mely szerint akár a görög Arany Hajnal, akár a Brit Nemzeti Párt képviselőivel találkozna” – írta közleményében a Jobbik.

A párt arra reagált, hogy a hvg.hu az itv.com-ra hivatkozva azt írta: egy londoni közgyűlési tag levélben követelte a brit belügyminisztertől, hogy tiltsák be Vona Gábor rendezvényét, megjegyezve, hogy a Jobbik elnöke találkozik a görög Arany Hajnal párt tagjaival is, akik nyíltan imádják Adolf Hitlert, valamint a Brit Nemzeti Párt embereivel.

Vona Gábor a Jobbik hétvégi, évadnyitó rendezvényén jelentette be, hogy a választási kampány során külföldre is ellátogatnak a Jobbik politikusai, ő például Londonba utazik, hogy az ott élő magyarokkal találkozzanak.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
celkereszt
2014. január 21. 13:47
Ki hiszi el ezt egy nácinak? A britek sem olyan hülyék.
pimepime
2014. január 21. 12:48
"egy londoni közgyűlési tag levélben követelte a brit belügyminisztertől, hogy tiltsák be Vona Gábor rendezvényét" ---------- Demokrata. :-S
brabant89
2014. január 21. 12:42
Hát, miután a Vona kinyalta a muszlimok seggét, ajnározta őket, mint a globalizmus egyedüli ellensúlyát, nem biztos, hogy a sok muszlim bevándorlóval rendelkező országok szélsőjobb pártjai nagyon kedvelnék. A nyugat-európai szélsőjobbosokkal nem értenek egyet, mert azok nem kedvelik a muszlimokat, a közép/kelet-európai szélsőjobbosokkal nem értenek egyet, mert azok minket magyarokat utálnak a legjobban. Marad az Arany Hajnal (meg a muszlimok).
3M..
2014. január 21. 12:13
A Jobbik elnöke, a világ bármely részén szívesen látott politikus. Mind Oroszországban, Angliában, és természetesen az elszakított területeken. A radikalizmus eszméje farkasa a liberalizmusnak, ezért tartanak tőle. Futótűzként terjed, a szólásszabadság korlátozásával sem lehet már megállítani. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!