Demokráciában nem fenyegetőzünk kötéllel

2014. január 28. 13:17

Kérjen bocsánatot, amiért elhazudta a köteles fenyegetés tényét. Pártelnökként fel kell nőnie a feladathoz és vállalnia kell tetteit.

2014. január 28. 13:17
Kósa Lajos

Tisztelt Elnök Úr!

A Magyar Szocialista Párt kongresszusán egy küldött kötéllel fenyegette meg politikai ellenfelét. Az említett bekiabálást több ezren hallhatták a helyszínen, és a televíziós kamerák is rögzítették. Beszédében később Ön is egyértelműen utalt a minősíthetetlen fenyegetésre, hogy aztán nem sokkal később az egész esetet letagadja.

Ön korábban a bajai videóhamisítás ügyében is hazugságokba keveredett és menekülni próbált a felelősség elől. Most megint mindent tagad, és belegabalyodik saját hazugságaiba. Az ilyen magatartás nemcsak egy pártelnökhöz, hanem bármilyen vezetői szerephez is méltatlan.

A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség nevében felszólítom, vállalja a felelősséget az MSZP-kongresszuson elhangzottakért, és kérjen bocsánatot, amiért elhazudta a köteles fenyegetés tényét. Pártelnökként fel kell nőnie a feladathoz és vállalnia kell tetteit. Ha ezt nem teszi meg, akkor tudomásul vesszük, hogy Önt nem lehet komolyan venni.

Üdvözlettel:

Kósa Lajos

a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség ügyvezető alelnöke

Összesen 226 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2014. január 29. 09:23
Egyik nem volt ott, a másik nem hallotta, a harmadik meg elqrta.
Kálmán Szolga
2014. január 29. 02:08
glob: "A főnököd sokat járt Ázsiában. Kérdezd már meg tőle, hogy ott egyes országokban a lopásért mi jár !?" Araboknál is kézlevágás jár A Jobbikon kivül kevés képviselőnek lenne meg mind a 2 keze Állitólag humánus meggondolásból csak az egyik kezét vágják le, azt is 2 részletben, a tolvajnak Első lopásnál csuklóból, másodiknál könyök felett Talán hogy a másikkal ki tudja törölni..
Kálmán Szolga
2014. január 29. 02:04
Mi van Kósa Lalika? Félsz hogy fel leszel lógatva a lopásaid miatt? Add szépen vissza a 20 éve ellopott 20%-okat akkor talán kegyelmet kapsz:)
Kálmán Szolga
2014. január 29. 01:49
székely(káposzta) " Igaza van, a baltás pávatáncos főnőkének bocsánatot kell kérni, amiért az ország felét galiciai jöttmentnek, " Az ifj Hegedús Loránt volt még egy 90es évekbeli cikkében Orbán sohasem sértené igy meg a gazdáit akik a pórázát tartják
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!