Kis magyar politikai dráma

2014. március 11. 18:47

Így nézne ki a népszerű amerikai politikai drámasorozat, a House of Cards főcíme, ha Magyarországról szólna. Főszerepben Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenc. Rendezte Vlagyimir Putyin.

2014. március 11. 18:47

Elkészítették a népszerű amerikai sorozat, a House of Cards bevezetőjét magyar módra. Az eredetileg Washingtonban játszódó politikai dráma sorozat magyarosított főcímében Budapestről lehet szép felvételek látni, miközben a főszereplők és a stáblista neve felvillan.

A stáblistában a kreatív alkotók szerint szerepelne Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenc, Lázár János, Bajnai Gordon, Vona Gábor, Mesterházy Attila és még sokan mások. A zenéért a képzelt sorozatban Kovács Ákos lenne felelős, a forgatókönyvet Bayer Zsolt és Obersovszky Péter írná, míg szakmai lektorálást Schmitt Pál végezné. A producerek közt szerepelne Simicska Lajos, Csányi Sándor és Matolcsy György is. A rendező pedig Vlagyimir Putyin lenne.  

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HHH
2014. március 12. 17:37
Ez egy nagyon jó kis videó. Ha eltekintünk a vicces részétől akkor is király. Gratulálok!
Ultima Ratio
2014. március 12. 11:49
Csak ha valaki nem ismerné az eredetit: https://www.youtube.com/watch?v=IOSqyGal6zA Zseniális sorozat, ajánlott megtekintése. (minimális ismerete az amerikai politikának mondjuk szerintem kell, hogy teljesen érthető legyen)
atila68
2014. március 12. 02:29
Ahogy leugrik Schmitt neve elől a Dr. !
abraxas
2014. március 12. 01:04
Mesterházy nem fért fel a stáblistára...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!