Schiffer: Már nem lehet elszámoltatni az Országgyűlés szerveit

2014. október 13. 16:46

Az LMP társelnöke szerint megszűnt az Országgyűlés szerveinek elszámoltathatósága azzal, hogy a Ház hétfőn tárgyalás nélkül lezártnak minősítette az intézmények előző ciklusokban benyújtott beszámolóit.

2014. október 13. 16:46

Az LMP frakcióvezetője szerint megszűnt az Országgyűlés szerveinek elszámoltathatósága azzal, hogy a Ház hétfőn tárgyalás nélkül lezártnak minősítette az intézmények előző ciklusokban benyújtott beszámolóit.

Schiffer András a döntést követően az MTI-nek elmondta: összesen huszonkilenc, 2009 óta benyújtott beszámoló megtárgyalására nem volt lehetőség, amelyek között már megszűnt intézményeké is szerepelt. A többi közt a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletéé, de a versenyhivatal vagy a jegybank felügyelő bizottságának beszámolóit sem vitatták meg. 

A politikus elmondta: a házbizottságban egyedüli ellenzéki pártként tiltakoztak ez ellen.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ángyán Páván
2014. október 13. 23:48
Ez a Bajnais, Gyurcsányos, Kón Bendites Új Generációs faszi mit akar?
madarasi.abel
2014. október 13. 23:42
Maradunk felelősség nélküli ország. Nincs mit bámulni, lehet tovább menni.
Mich
2014. október 13. 20:28
Sok régi ügyet le kell zárni, anélkül, hogy Schiffer dumálhatott volna róla. Nagy kár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!