Az V. kerület feljelenti Juhász Pétert

2015. február 22. 16:56

Hamis vád miatt feljelenti az V. kerületi önkormányzat Juhász Pétert, miután a Nemzeti Nyomozó Iroda nem indított nyomozást Juhász feljelentése nyomán, amit a belvárosi ingatlaneladások ügye miatt nyújtott be. Az Együtt képviselője tüntetést szervez a nyomozás elmaradása miatt.

2015. február 22. 16:56

Belváros-Lipótváros önkormányzata vasárnap hamis vád miatt feljelenti Juhász Pétert, az Együtt társelnökét. Ezt a kerület közölte vasárnap. Az ügy előzménye, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) nem indított nyomozást Juhász Péternek a belvárosi ingatlaneladások miatt tett feljelentése ügyében. 

A kerületi önkormányzat szerint így Juhász Péternek kell majd bíróság előtt felelnie rágalmai miatt. Véleményük szerint Juhász Péter feljelentésének elutasításával bebizonyosodott, hogy az Együtt társelnöke hazudott.

„Juhász Péter feljelentéseit sorra utasítják vissza a hivatalos szervek, legutóbb a Nemzeti Nyomozó Iroda. A Juhász Péter által indított médiahadjáratról újra és újra bebizonyosodik, hogy annak minden állomása hazugság” – áll az önkormányzat közleményében. Azt írták, Juhász Péter egyetlen állítása sem állja meg a helyét. 

Az Együtt társelnöke az NNI épülete előtt tartott vasárnapi sajtótájékoztatóján azt közölte, tüntetést szervez a fővárosi Erzsébet térre azért, mert az NNI nem indít nyomozást a belvárosi ingatlaneladások miatt tett feljelentése ügyében. Emlékeztetett, december 29-én tett feljelentést különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó csalás gyanúja miatt, ugyanis a Belvárosban „feltűnően olcsón adják el tömegével az ingatlanokat”.

A Legfőbb Ügyészség a papírokat továbbította a Fővárosi Főügyészséghez, ahol feljelentéskiegészítést rendeltek el, amelyre a Budapesti Rendőr-főkapitányságot jelölték ki; onnan az NNI-hez küldték át az iratokat, ahol visszautasították a feljelentést – ismertette Juhász Péter.

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Potymog
2015. február 23. 11:48
"Hamis vád miatt feljelenti az V. kerületi önkormányzat Juhász Pétert, miután a Nemzeti Nyomozó Iroda nem indított nyomozást Juhász feljelentése nyomán" Akkor így mégis eljuthat a bíróságig
Takács Dezső
2015. február 23. 11:27
Don Corleonet tanukent a NAV elfogadna ha fideszes lenne .Besz@rad milyen fanatikusak az Orban hívek. Mindnek trafikja van ?
népnemzet
2015. február 22. 22:42
A fidesz Veszprém után most a belvárosban járul önként és dalolva azért a bizonyos lófaszért. Ezzel a feljelentéssel már bele is sétáltak Juhász csapdájába. mert míg a Fidesz manipulálta hatóságok elszabotálhatták volna a teljes történetet, a bírósági eljárás során bizonyítékok, dokumentumok kerülnek majd nyilvánosságra - tehát az ügy hosszú időre napirenden marad. Érdekes a Fidesz újsütetű butasága. A saját trükkjeivel nyomják le - most már sokadszor
vanyádat
2015. február 22. 20:54
Vida ügyvédjétől tudjuk, hogy akkor is el lehet követni becsületsértést, ha igaz dolgot híresztelnek. Ezek szerint akkor is megáll a hamis vád, ha az valójában igaz. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!