Szijjártó Péter vs. Balázs Péter vita az ELTE-n

2015. február 23. 18:26

Az ELTE jogi karán vitázott Szijjártó Péter és Balázs Péter a paksi bővítésről és egyéb külügyi kérdésekről.

2015. február 23. 18:26

Hétfő este zajlott az Atomvita című rendezvény újabb állomása az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán. A vitatkozó felek: Szijjártó Péter külügyminiszter és Balázs Péter volt külügyminiszter, egyetemi tanár voltak. Az eseményt a Joghallgatók Önképző Szervezete rendezte.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2015. február 24. 08:34
Robokuty a magyar külügy mélypontja.
trust
2015. február 24. 07:54
Milyen atomvita lehetett Szijjártóval, ugyan már! Külgazdaságinak és külügyminiszternek is nulla Peti! Nála alkalmatlanabb külügyére nem volt még Magyarországnak, az a baj, hogy ezt Orbán nem tudta, vagy inkább ilyent is akart!
Tintamin
2015. február 24. 04:58
Jaj, ez a Petike annyira, de annyira szánalmasan ostoba, hogy hallgatni fáj szegényt. Egyszerűen döbbenet, milyen félelmetesen dilettáns senkiházikból lehet ebben a rezsimben miniszter, vagy akárki. A fidesznél kártékonyabb bagázs még nem uralta ezt az országot.
peti
2015. február 23. 21:04
A demokrata csávó úgy lemosta a fideszkomcsinácit, hogy már tegnap is attól szívták meg Veszprémben. Olyan időhurkot csinált, vagymi. A Galamus majd megírja, hogy így volt :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!