Már nem Simicska a Hír TV elnöke

2015. február 17. 13:58

A Magyar Nemzeti internetes oldalán megjelent közleményből kiderül: Simicska Lajos február 16-i hatállyal lemondott a Hír TV-ben betöltött igazgatósági tagságáról és a TV elnöke Fonyó Károly lett. Fonyó cége egyúttal részesedést szerzett a Lánchíd Rádióban és a Magyar Nemzet kiadójában is.

2015. február 17. 13:58

Simicska Lajos azután lett a Hír TV elnöke, hogy a médiabirodalmához tartozó főszerkesztők csoportosan felmondtak február 6-án. Simicska azonban máris továbbadta az elnökséget. A Magyar Nemzet internetes oldalán megjelent közlemény szerint Simicska február 16-i hatállyal lemondott a Hír TV-ben betöltött igazgatósági tagságáról és a TV elnöke Fonyó Károly lett. A Hír TV műsorokért felelős vezérigazgató-helyettesi posztját hétfőtől Tarr Péter korábbi vezető szerkesztő tölti be.

Nem csak a Hír TV elnökségéről mondott le hétfőn Simicska Lajos de a televízióban meglévő részvényeit is eladta a Megapolis Media Zrt-nek. A Lánchíd Rádióban meglévő 75 százalékos részesedéséből is eladott 50-et: 25 százalékot szintén a Megapolis-nak, 25-öt pedig a PRO-RÁTA HOLDING Zrt-nek. 

A Magyar Nemzetet Kiadó NEMZET Lap- és Könyvkiadó Kft. egyedüli tagja üzletrészének döntő részét szintén értékesítette ugyanennek a két részvénytársaságnak. A Megapolis Media Zrt-nek 81 millió forintos tőkéje van, egyedüli részvényese pedig Fonyó Károly, aki most a Hír TV elnöke lett – írja a hvg.hu.

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kanóc
2015. március 12. 11:46
...a bolond pedig önkezével rontja el azt.
néhai Ch.Pilot
2015. február 25. 13:38
Házi feladat: holnap reggelre még ennél is jobban utáld Orbán Viktort 20%-kal. Ha nem sikerül, elterjesztem rólad, hogy a híve vagy.
Brigadéros
2015. február 25. 13:37
"Sok Juhász Péter kellene még qrvaországba!" De hiszen nincs is annyi vadkenderünk... :)
Vadjoe
2015. február 25. 13:37
Úgy hallottam, szánkógyárat vett. Megbízható balliberális források mondták, akik közismert szakértők.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!