Kocsis szerint nem szerencsés a kisemberezés

2015. március 17. 10:56

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a „kisember” kifejezés a pártállami diktatúrából ered, és szerinte nem szerencsés használni azt.

2015. március 17. 10:56

A keményen dolgozó emberek azok, akik mindennap felkelnek, és elmennek keményen dolgozni, vagy gyereket nevelnek – fogalmazott az Indexnek Kocsis Máté. A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a kisemberezés viszont nem szerencsés, ő maga nem is használja. 

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wazze
2015. március 18. 09:18
A retardált zsidrák szerintem súlyosabb problémákkal foglalkozhatna, pont mint zsici főnöke, pl. ezzel: http://444.hu/2013/06/04/fidesz-ugynoktorveny/ Miért lehetett? Hogy történhetett?... Talán mert Orbán führer érintett?!... Neeem, biztosan nem! Azért mert már egyszer mondta, hogy nem, tehát nem... Nem és csak! Na! Oszt jónapot!
kuwiq
2015. március 17. 21:23
Keményen dolgozó kisembereket a pasarét lakóparkba is! Egyébként nem akrámi, a rákérdezésig kétszer említette, hogy Orbán említette a keményen dolgozó kisembereket, és a fidesz eztán értük fog politizálni, hogy egyről a kettőre jussanak, de aztán 1:32-nél kiderül az igasság, hogy a miniszterelnök se ezt mondta, és ő is utálja, mer kádári!!! Kisember, elárulom, hogy a kádár rendszerben a "kispolgár" volt a varázsszó, a "kispolgári" a dehonesztáló jelző!
BőröndÖdön
2015. március 17. 15:52
Mégis mennyien imádják a felcsúti kisembert...
TuskóHopkins
2015. március 17. 14:42
A "kisember" sértő kifejezés és sokat elárul arról, hogy a Fidesz hogyan tekint az emberekre. Mi vagyunk a Nagy Emberek, ti meg a kicsik.....de majd mi megvédünk benneteket......gondolom azért, hogy csak ők rabolhassák ki őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!