Juncker megpofozta Orbánt

2015. május 22. 20:58

Nem elég, hogy kétszer lediktátorozta, még arcon is paskolta Orbán Viktort az Európai Bizottság elnöke, Jean-Claude Juncker, mielőtt lökdösni kezdte volna.

2015. május 22. 20:58

Mielőtt a magyar miniszterelnök megérkezett volna, Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke Lettország miniszterelnökének, Laimdota Straujumának azt mondta: „jön a diktátor” – hallható az RT felvételén. A megjegyzést azonban nem kívánta Orbán előtt titkolni, kézfogáskor szemtől szemben is ezzel a szóval illette, majd finoman fogalmazva megpaskolta az arcát. Később átlökdöste Orbán Viktort a másik oldalára, Donald Tusk mellé.

A mai nap folyamán Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke arról beszélt a 444-nek, hogy Orbán és Juncker között van egyfajta játékos adok-kapok.

Összesen 227 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2015. május 26. 09:21
Junckernek valami problémája van. A franciák összeállítása jobb, mint a magyar média tett az ügy bemutatására: http://indavideo.hu/video/Jean-Claude_Juncker_akcioban
Tintamin
2015. május 25. 19:11
Juncker is, Orban is oriasi seggarcok, nade Orban nagyon szerencsetlen is mello. Az erosember, konkret pofont kapott, sokmindent eltur az itthoni hatalomert a Pocakos Tabornokunk. http://elegemvan.blog.hu/2015/05/25/elegem_van_magyarorszag_megalazasabol
Tintamin
2015. május 25. 15:30
Haha, ezt erdemli ez a kis suttyo, es tenyleg diktator:)))))
wartog
2015. május 25. 13:02
egy dologra jó volt koki!Ha eddig nem utálta Orbán Viktor az UNIO-t akkor ettől kezdve bizonyára.Mondjuk ezt a szaros Junkert Lecsaptam volna a barátság jegyében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!