Már tízmillió gyűlt össze az ellen-plakátkampányra

2015. június 09. 13:30

Kedd délutánig mintegy tízmillió forintot gyűjtött össze a bevándorlásról szóló ellen-plakátkampányra a Magyar Kétfarkú Kutya Párt és a Vastagbőr blog. Az akciót hétfő délután hirdették meg: eredetileg ötven plakátot akartak kihelyezni, de most már akár százötvenet is kirakhatnak.

2015. június 09. 13:30

Már majdnem tízmillió forint összegyűlt a Magyar Kétfarkú Kutyapárt és a Vastagbőr blog plakátkampányára, melyet a bevándorlásról szóló kormányzati plakátokra válaszul szánnak. Az összeg másfél nap alatt gyűlt össze. Hétfőn délelőtt jelentette be a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) és a Vastagbőr blog, hogy a kormányzati bevándorlós plakátkampányra reagálva ellenplakátokat szeretnének kihelyezni az utcákra. Ehhez gyűjtést is indítottak.

Az eredeti cél az volt, hogy nagyjából 50 plakátot és annak helyét – amit várhatóan a Simicska-érdekeltségű Publimont Zrt.-től fognak bérelni, mivel a másik lehetőség az EMASA lenne, ami meg Garancsi István érdekeltsége, neki viszont saját bevallásuk szerint egy vasat se akarnak adni – megvásárolhassák egy hónapra, amely nagyjából 3 millió forintba kerül. Ha ennél több pénz jön össze, akkor több plakátot helyeznek majd ki, ha kevesebb, akkor viszont kevesebbet. Mindezt úgy, hogy a gyűjtést június 8-21 közöttre hirdették meg, a plakátokat pedig július 1-től helyezték volna ki.

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Übermayer
2015. június 10. 01:43
Kedves adakozók, ez egy szuper teljesítmény, esetleg legközelebb ha árvíz lesz, esetleg megismétlődik a nepáli földrengés, ha Borsodban még van éhező gyerek, akkor is legyetek ilyen aktívak! (nem lesztek)
Fakutya Vigyora
2015. június 10. 01:26
Fodor Gábor a Kétfarkú Kutya Pártra szavazott volna http://hvg.hu/itthon/20100922_fodor_gabor_ketfarku_kutyapart
Tintamin
2015. június 10. 00:41
Es az lesz a legtutibb, amikor az agyhalott fidesznyikek fel lesznek haborodva az MKKP-s plakatokon:))))) Ezek tenyleg elvesztettek a nagy orbani seggnyalasban a humorerzekuket:((
várúr
2015. június 09. 18:01
1. Hogy menyi gyűlt össze, senki se tudja. Bedobtak egy számot. 2. Van ennyi barom egy tízmilliós országban. 3. A lélegeztetőgép azonban kevés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!