Gyere elő a kukoricásból, kis fekete tündér!

2015. augusztus 05. 11:02

Erőltetett menetben dolgoznak a déli határzár építésén, hosszú műszakban. A VS videóriportja.

2015. augusztus 05. 11:02

A cölöpök leverésével hétfőn 12 helyszínen megkezdődött a déli határzár építése. Mivel a kormány utasítása szerint augusztus végére el kell készülnie, a munkások erőltetett menetre készülnek, bár egyelőre nem tudják pontosan, mire számíthatnak, és kik csatlakoznak majd hozzájuk. A helyiek között van, aki szerint nem sokat ér majd a kerítés, mások pedig megpróbálnak addig is segíteni a menekülteken, amíg megtehetik – írja a vs.hu.

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2015. augusztus 05. 13:12
A népirtó zsidó-cigány kormány beteljesíti az SZDSZ álmát. Minden magyart elüldöz/legyilkol, s idegen hordákkal tölti fel az országot. CSAK A FIDESZ(DSZ) MAFFIA !
hakos
2015. augusztus 05. 13:09
Nem kérdés, hogy az az emberséges magatartás, hogy segíteni kell, mondjuk egy járvány alatt a haldokló betegeken. Másik dolog, hogy ugyanakkor nem kívánjuk, hogy járványok legyenek. Valamint elvárjuk az államtól, hogy lehetőleg fékezze meg a járvány terjedését, mert szívesen segítünk a rászoruló idegeneken, de azért a saját magunkat és családunkat veszélyeztetni azért nem vagyunk kötelesek.
oskar
2015. augusztus 05. 12:01
A Magyar Népmesékben az idegen vándornak mindig segítenek.
Kommentelő
2015. augusztus 05. 11:57
Ez egy igazán emberséges, rendes nő, látszik rajta, hogy talpig becsületes. Több ilyen ember kellene, és máris jobb hely lenne ez az ország.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!