Komoly összeggel motiválja Hende a kerítésépítőket

2015. augusztus 10. 12:04

A Vastagbőr birtokába került levél szerint Hende Csaba napi bruttó 5000 forintos jutalmat helyezett kilátásba mindenkinek, aki a határzáron dolgozik, amennyiben az a megszabott ütem szerint zajlik.

2015. augusztus 10. 12:04

A jogszabályok alapján járó illetményen és járandóságon felül további napi bruttó 5000 forint teljesítményjuttatásban vagy jutalomban részesülhetnek majd azok, akik részt vesznek a határzár építésében, illetve kiszolgálják vagy biztosítják azt a helyszínen – derül ki abból a Hende Csaba honvédelmi miniszter által szignált levélből, amelyet a Vastagbőr közölt.

Az „Ideiglenes Biztonsági Határzár kiépítésében résztvevő állománynak” címzett körlevélből kiderül, hogy ezt a jutalmat akkor kaphatják meg a katonák, ha a kerítésépítés a tervezett ütem szerint halad. Ha teljesülnek a megszabott feladatok, akkor a fenti összeget félhavonta kaphatják majd meg a katonák, egészen az „IBH feladat” végéig, ami a levél szerint 2015. november 30-ot jelent.

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
A bevándorlás megszállás
2015. augusztus 10. 15:12
A támadó vadak 35-en (!) voltak, Budapesten tanuló kameruni orvostanhallgatók. Ha ilyen a leendő értelmiségi rétegük, akkor milyen bozótlakók özönlenek be nap mint nap akadálytalanul a zöldhatáron keresztül? A képen az összetört fejű MAGYAR!!!!! lány Érdekes, most valamiért nem ajvékol a TASZ-os galiciai kórus, mint a kubai niggernél https://kuruc.info/r/2/146802
A bevándorlás megszállás
2015. augusztus 10. 15:11
A Veol információi szerint tömegverekedés volt vasárnap hajnalban Balatonfüreden egy felkapott szórakozóhelynél, ahol két társaság vitája fajult el tettlegességig. A megyei lap úgy tudja, a biztonsági őrt is megütötték. A megyei rendőr-főkapitányság későbbre ígért tájékoztatást az ügyben. Amit a Veol viszont nem tud, vagy inkább nem akar tudni, azt már az egyik áldozat osztotta meg Facebook-oldalán: Hát, sajnos én jól megjártam. Tegnap egy füredi szórakozóhelyen a semmiből a betonnak löktek fejjel. Súlyos testi sértés. Most kaptam a hírt: afrikai orvostanhallgatók voltak a tettesek.
A bevándorlás megszállás
2015. augusztus 10. 15:10
A bevándorlóknak több a diplomájuk mint a magyaroknak című Andersen meséhez egy szösszenet Afrikai orvostanhallgatók verték a betonba egy magyar lány fejét Balatonfüreden
A bevándorlás megszállás
2015. augusztus 10. 15:09
A jogszabályok alapján járó illetményen és járandóságon felül további napi bruttó 5000 forint teljesítményjuttatásban ILLETMÉNYEN FELÜL!!!!!!!!! Ami szintén nem kevés egy hivatásosnak És mi lesz azzal a 490 munkanélkülivel akiket kötelezően kivezényeltek havi 52E ft-ért????????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!