A helyzet (1.)

2015. szeptember 08. 07:28

Talán még soha nem volt ennyire látványos és kézzelfogható, mennyire elszakad egymástól az európai polgárok és vezetőik világképe

2015. szeptember 08. 07:28
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt

„Európa sokkos állapotban van. S talán még soha nem volt ennyire látványos és kézzelfogható, mennyire elszakad egymástól az európai polgárok és vezetőik világképe, hogy mennyire nincs köze az európai mainstream sajtó és a megmondóemberek által sugallni kívánt »valóságnak« a polgárok által érzékelt valósághoz.

De mivel a tudatipar zsoldosai valóságos terror alatt tartják a közvéleményt, így az emberek hajlamosak azt hinni, gondolataikkal, félelmeikkel, elképzeléseikkel egyedül vannak, egyedül maradtak, és amit gondolnak mindarról, ami van, az igazából szégyellnivaló.

Hát nem az! Sőt! (...)

Amikor tehát azt látják, hogy lelkes német ifjak tartják a »welcome refugees!« molinót, akkor ne essenek kétségbe. Korántsem ment el az esze mindenkinek, még ott sem. Ráadásul a hétvége híre az is, hogy Merkel egyik koalíciós partnere, a CSU, valamint a bajor belügyminiszter, Joachim Herrmann is nekiesett a kancellár asszonynak, amiért beengedte Németországba a Magyarországról érkező migránsokat. A CSU főtitkára szerint pedig éppen ideje felvetni Németország befogadóképességének mértékét. Ez annak fényében érdekes, hogy Merkel most éppen azon az állásponton van, miszerint »a menekültek befogadásának nincsen felső határa«. Hamar rá fog döbbenni, hogy van. A német társadalom pedig már régen rádöbbent. E döbbenetnek és rettegésnek szélsőséges megnyilvánulása, hogy most már naponta gyújtják fel a németországi menekültszállásokat. Ráadásul egy sor másik kérdésben is repedezik a nagykoalíció. A CDU–CSU-pártszövetség jelentősen csökkenteni akarja a migránsok pénzbeli támogatását, ám a német szociáldemokraták ezt hevesen ellenzik.

A német társadalom pedig némán tűr – egyelőre. Egy része pedig az éj leple alatt gyújtogat.

S a migránsok? Nos, már két évvel ezelőtt a németországi migránsok egy csoportja éhségsztrájkba kezdett Berlinben, a Brandenburgi kapunál, a »befogadóállomásokon tapasztalható embertelen körülmények miatt«. Ismerős? Persze!

Most ugyanez zajlik minálunk. És ne feledjük: a most Magyarországról Németországba érkező migránsok meg vannak győződve arról, hogy ott őket lakás, szálloda és munka várja. Ehhez képest amint megérkeztek, menekülttáborba fogják vinni őket, ahol hónapokat fognak tölteni. Nemsokára majd Németországból fogjuk kapni az ellenszegülő, tüntető, tiltakozó migránsokról szóló képeket! És a Németországba most érkezők 65 százalékát még a jelenlegi, önsorsrontó német bevándorláspolitika alapján is ki fogják utasítani! El tudják képzelni, akkor mi lesz? És azt, hogy azok a migránsok hol fognak landolni?”

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Syrius Black
2015. szeptember 08. 20:19
Minden muszlim rohadékot TŰZZEL-VASSAL !!!
A helység galagonya
2015. szeptember 08. 20:16
A jó qrvanyádat, te f@sz!
6qwasyx
2015. szeptember 08. 20:14
Hánynom kell ettől az állat bajjertől.
kitiltott
2015. szeptember 08. 18:54
Nemsokára majd Németországból fogjuk kapni az ellenszegülő, tüntető, tiltakozó migránsokról szóló képeket! ez a jóslat már be is teljesdett I want go Dania
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!