Fatva

2015. szeptember 30. 08:24

Gyakorolnak a liberálisok azokra az időkre, amikor majd a saría lesz a törvény.

2015. szeptember 30. 08:24
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt

„Gyakorolnak a liberálisok azokra az időkre, amikor majd a saría lesz a törvény.

Persze ők igazából mindig a saríát alkalmazták azokkal szemben, akik merészeltek mást gondolni, mint ők.

Kiközösítés, megbélyegzés, könyörtelenség, inszinuáció, nyilvános verbális és morális megsemmisítés – ezekből áll az eszköztáruk mindazokkal szemben, akik nem ők, akik nincsenek benne a brancsban.

Most a szegedi egyetem kancellárja került célkeresztbe, aki –, hogy óvja a rá bízott egyetemet – lemondott, még mielőtt heteken át tartó nyilvános kínzásnak lett volna kitéve, intézményével együtt.

Hogy mi volt a bűne a kancellárnak?

Megosztott a Facebook-profilján egy képet. A kép feltehetőleg Lengyelországból indult. 

A képen egy meztelen nőkkel zsúfolásig teli csónak látható a tengeren, a felirat pedig így szól: »VÉGRE NORMÁLIS BEVÁNDORLÓK«.

Lehetne most elemezgetni a képet magát (a csajok jók rajta!), meg a feliratot, s hogy ízléses-e az ilyesmi – de nem elemezgetem. Mert nem érdekel.

Egyetlen dolog érdekel: Lehet-e viccelődni a bevándorlókkal?

A válasz tömör és világos: Lehet.

Hogy tetszik-e az ilyesféle viccelődés mindenkinek, nos, ez teljesen másodlagos kérdés. S azóta másodlagos ez a kérdés, amióta a Charlie Hebdo-gyilkosság kapcsán ki lett mondva a liberális verdikt: Mindennel lehet viccelődni, Mohamed prófétával éppúgy, mint Jézussal, és kigúnyolható mindenki hite, vallása, meggyőződése, mert ez része a szólás- és minden egyéb szabadságnak. Ettől Európa Európa, blablabla.

Nos, akkor lehet viccelődni a migránsokon is.”

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2015. szeptember 30. 14:15
Az amerikai publicista Ann Coulter mondta: A liberálisok legfőbb ismertető jele a kettős mérce. Az amerikai író Irving Kristol mondta: Egy liberális az a személy, aki látja egy 14 éves lány élő szexuális perfomance-át a színpadon és arra gondol, hogy vajjon megkapja-e érte a minimálbért.
Tintamin
2015. szeptember 30. 11:15
Zsoltika ügyesen paráztatja az agyhalottakat. Vö: Orbán: Meg kell akadályozni, hogy iszlámellenes hangulat alakuljon ki Idióták.
bookmark
2015. szeptember 30. 11:08
A magyar zsidóság akkor amikor még a Keletinél volt a hepaj félhetett is, mert mégis csak a halálos ellenségeik csinálták a balhét és nagyon közel is voltak. Azóta hogy azt látják, hogy Orbán jól végzi a munkáját és amennyi betolakodó bejön annyi megy is ki, most már felbátorodtak és ott folytatják ahol abbahagyták. CSAKHOGY a Keletitől nem minden ínvázőr ment ám el. Ott lakótól tudom, hogy néhány ház pincéjébe beköltöztek és nem lehet őket kirakni. A lakók nem mernek a saját pincéjükbe lemenni. A VII. ker ugye szép vörös ez sokáig nem lesz hivatalosan elismerve. Ez már szó szerint egy föld alatti hálózat és ez még csak a kezdet.
Vezetéknév Utónév
2015. szeptember 30. 10:39
Viccelődni bármin lehet - ad absurdum a nemi erőszakon, szenvedésen, tömeghalálon is. De kultúrember - esetünkben köztisztiviselő - nem teszi, főleg nem a nyilvánosság előtt. Persze egy olyan ízlés nélküli erkölcsi nihilista, mint Bayer soha nem fogja ezt megérteni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!