Hogyan készítsünk könnyfakasztó fotót a rendőrségi könnygáztól síró nőről?

2015. szeptember 18. 00:13

Egy CNN-cikk címlapfotójának a főszereplője meglehetősen szokatlan módon került kapcsolatba a könnygázzal – a videóból kiderül, hogyan.

2015. szeptember 18. 00:13

Hogyan születik a megható CNN-címlapfotó az A true picture of Europe's migrant crisis című cikkhez?

Az Indianmore Corporation által bemutatott videórészletből kiderül, hogy a világot bejáró fotó szereplője nagyon-nagyon furcsa módon találkozott a rendőrségi paprikaspray-jel: egy másik nő rángatta oda a kordonhoz, láthatóan akarata ellenére, majd a könnygáz után egyből elfut onnan – a fotó az ezt követő pillanatokban készülhetett.

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felhasználó név
2017. január 12. 08:01
Vajon kik manipulàljàk a vilàgsajtot....?! Csak neeem? Osszeeskuvéselmélet?
tango47
2016. január 26. 18:42
Minden esetre a "menekültek" mehetnének Hollywoodba szerencsét próbálni. Erre mondják, hogy érzik a kamerát. Komoly szinészi alakításokat láthattunk tőlük és ami a legérdekesebb: beintésre a gyerekek is Blaha Lujzát idéző alakításokat nyújtanak. Mi a f..szt kerestek a gyerekekkel a kődobálók között a kerítésnél?
august
2015. október 04. 16:25
:) A BBC és a CNN pályázatot is hirdethet címlaplányokat castingolunk jeligére, paprikaspré, és könnygáz allergia felvételi előny a fotogén alkat mellé. Keresünk még bömbölni tudó csecsemőket is, a törhetetlen kategóriából.
ottapont
2015. október 01. 20:20
Abban sem vagyok biztos, hogy ezek migránsok. Legalábbis az a férfi aki 0:05 -nél bíztatóan taszít egyet a lányon, akit a kerítés felé vezet a társa, szóval a férfi világosbőrű és hajú. A mozdulatból látszik, hogy velük van és tudja mire készülnek. Az ominózus fotón szereplő vigasztaló társ ugyanaz lehet aki vezette, és ő is fehér.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!