Gázolaj folyt a kórház kávéautomatájából

2015. november 24. 17:13

A Péterfy Sándor utcai kórház II. Belgyógyászati osztályáról riasztották a rendőrséget vasárnap, miután egy beteg észrevette, hogy a folyosói kávéautomata adagolójából dízelolaj szagú gyanús folyadék jön kávé helyett. A Mandiner úgy tudja, senki sem ivott ebből az anyagból, a rendőrség csak szabálysértés miatt nyomoz.

2015. november 24. 17:13

A Péterfy Sándor utcai kórház II. Belgyógyászati-Kardiovaszkuláris osztályának egyik betege vette észre vasárnap, a kora esti órákban, hogy a folyosói kávéautomatából furcsa, gázolaj szagú folyadékot kapott a pénzéért – tájékoztatta a Mandinert a kórház egyik dolgozója. Elmondta: azonnal értesítették a rendőrséget. 

A BRFK tájékoztatása szerint arról kaptak bejelentést, hogy a gépbe valaki ismeretlen anyagot öntött. Úgy tudjuk, senki sem ivott a gyanús folyadékból, így a VII. kerületi Rendőrkapitányság az ügyben rongálás szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást. Arra egyelőre nem derült fény, hogy pontosan milyen anyag került az automatába, és hogyan. 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2015. november 25. 08:29
Nem olvasta el, hogy az a 'robotok' kávégépe!
heep
2015. november 25. 08:22
"dízelolaj szagú gyanús folyadék" Basszus, nekem meg benzines az autóm.
memocrat
2015. november 24. 21:34
Remélem, semmi gond nincs. Vicces szituáció. Hirtelen azt sem tudnám, olaj tört fel, v szórakoznak velem.
Brigadéros
2015. november 24. 17:42
Rendőrséget?! Miért nem az ÁNTSZ-t vagy a NÉBIH-et?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!