Deutsch: Korrupciós botrány az Altus újabb EU-s megbízása

2015. december 08. 16:05

Gyurcsány Ferenc DK-elnök cége, az Altus Zrt. ismét elnyert egy európai uniós megbízást, amit a Fidesz nevében Deutsch Tamás újabb ellenzéki korrupciós botrányként értékelt. A kormányzó párt az Európai Csalás Elleni Hivatalhoz, az OLAF-hoz fordul, amely pénteken tart Budapesten szakmai tanácskozást.

2015. december 08. 16:05

A Fidesz újabb ellenzéki korrupciós botránynak tartja, hogy Gyurcsány Ferenc DK-elnök cége, az Altus Zrt. ismét elnyert egy európai uniós megbízást. A kormánypárt szerint az ügyben lépnie kell az Európai Csalás Elleni Hivatalnak (OLAF).

Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti képviselő keddi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: „mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy ennek a korrupciós ügysorozatnak vége legyen”.

Közölte: az OLAF pénteken egy szakmai tanácskozást rendez Budapesten, ezen a magyar kormány képviselője az OLAF vezető tisztségviselőinek jelenlétében felhívja majd a hivatal figyelmét az ügyre, és kéri, hogy tegyék meg a szükséges tisztázó lépéseket.

A DK részéről Gréczy Zsolt reagált Deutsch szavaira. Közleményében emlékeztetett: az OLAF nem az Altus, hanem Orbán Viktor veje ellen nyomoz, a Fidesz pedig szánalmasan erőlködik Gyurcsány cégének befeketítésén. Hozzátette: Brüsszel számára az Altus megbízható, szakmailag felkészült és erkölcsileg feddhetetlen partner.

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gudmen
2015. december 09. 09:08
ezeket a nyilatkozatokat meg kell tenni a fidesznek...és forditva a baloldalnak..aztán nem történik semmi...tovább gazdagodnak..az adofizetök és az EU pénzéböl..ahogy gyurcsotány ugy tiborc is...
balbako_
2015. december 09. 08:34
Az EU a korrupció maga. A butaságé, rosszindulaté és a korrupcióé.
BőröndÖdön
2015. december 09. 08:31
Fürtomi,szánalmas öreg bohóc vagy...
he-he
2015. december 09. 06:30
Dajcstomi,dajcstomi inkább csajozz és nősülj,az jobban áll neked,mint hülyeségeket beszélni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!