Ezeket a gondolatokat küldi Önnek Orbán Ljubljanából

2016. január 24. 16:09

Az unión belüli szabad mozgás a legnagyobb áldás a magyarok számára, így Schengen a szabadság szimbóluma, fogalmazott a miniszterelnök a szlovén-magyar kormányzati csúcstalálkozón.

2016. január 24. 16:09

Felkerült egy beszédrészlet a miniszterelnök Facebook-oldalára, melyben Orbán Viktor a magyarok Schengent érintő érzelmeiről beszél Ljubljanában a szlovén-magyar kormányzati csúcstalálkozón január 22-én. Ebben Orbán Schengent a legnagyobb áldásnak és a szabadság legnagyobb bizonyítékának nevezi, hiszen a szocializmus éveinek bezártságát idővel felváltotta az unió bizonyos országaiban a szabad mozgás lehetősége. „Schengen nem más, mint a mi szabadságunk szimbóluma” – fogalmazott a kormányfő a szlovén fővárosban.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2016. január 25. 07:45
Valóba óriási áldás. Szabadon mehet az ország krémje nyugatra dolgozni. Lassan meglesz az 1 millió új munkahely. Csak nem itthon, de azt nem is mondta senki. A guberálók pedig simán hordhatják haza a szemetet és árulhatják az ócskapiacokon. Éljen a szabadság!
Akitlosz
2016. január 24. 17:41
A kommunizmus vasfüggyönye és a schengeni anarchia között azért van ám normális középút is! Amikor a mozgás szabad, de fel kell mutatni az útlevelet a határőrnek. Ezek az idióta politikusok a megszólalóval egyetemben be akarják magyarázni, hogy schengeni egyezmény nélkül nem létezik szabad mozgás az országok között, ami tömény hazugság.
nick89
2016. január 24. 17:39
Bizony, bizony! Orbánnak és gyurcsányinak is nagy szüksége van a félmilliós elégedetlen, képzett, szorgalmas és birkaként nem kezelhető tömeg külföldre exportálására. Kádárnak elég volt 200.000 ember eltávolítása, és 30 évig azt csinált, amit akart. Ennek a kettőnek több van a rovásán, nekik 500 (vagy600?)ezer honfitársam volt útjában. Ha az Unió egyszercsak visszaküldené őket.... Nagy bajban lennének a fijúk....
Házmester
2016. január 24. 16:51
Éljen Orbán Viktor, a legjobb magyar államférfi! Hajrá Fidesz!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!