Helyreigazítás

2016. január 15. 11:05

Valótlanul állítottuk, hogy Kovács Ákos nyilatkozata szerint a nő dolga a szülés, és lehetőség szerint más nagyon nem. Valótlanul állítottuk, hogy Ákos nyilatkozatával mások helyett akarta volna megmondani, hogy kinek mi a dolga.

2016. január 15. 11:05
Index
  • Valótlanul állítottuk, hogy Kovács Ákos nyilatkozata szerint a nő dolga a szülés, és lehetőség szerint más nagyon nem.
  • Valótlanul állítottuk, hogy Ákos nyilatkozatával mások helyett akarta volna megmondani, hogy kinek mi a dolga.
  • Valótlanul híreszteltük, hogy Kovács Ákost a Telekom éves szinten ötvenmillió forintos nagyságrendű támogatásban részesíti, illetve hogy a technikai-technológiai támogatás is további súlyos tízmilliókat jelent.
  • Valótlanul állítottuk, hogy Kovács Ákos a Fidesz egyik kedvenc udvari kobzosa.
  • Valótlanul állítottuk, hogy Kovács Ákos azt nyilatkozta, hogy a nőknek nem kell ugyanannyit keresniük, mint a férfiaknak, hiszen ez Mózes könyvében sem szerepelt, no meg inkább szüljenek, ha lehet.
  • Valótlanul állítottuk, hogy a szerződésbontás Tiffán Zsoltnak zsebbenyúlós buli volt, mivel nincsen Kovács Ákossal olyan közös vállalkozása, amelyben a Telekom is érintett lenne.

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palepoli
2020. május 15. 17:26
Sixx egy rohadt cenzúrázó, kitiltó, erőszakos barom.
Viator
2017. január 25. 18:00
A ballib újságíró alapvető jellegzetessége, hogy akkor is hazudik, ha kérdez.
írmag
2016. október 08. 22:18
Mikor sérült a sajtószabadság? A híradásnál, vagy a helyreigazításnál? Ezen és a hasonló ügyeken még az Európai Bizottság is reiszolhatna egy keveset, a Magyarországot érintő (akár onnan jelentett) mocskolódó vádaskodások miatt.
tango47
2016. augusztus 01. 13:00
Ez így azért kicsit furcsa! Egy bírósági határozat alapján készült helyreigazításnál azért azt is le szokták írni, hogy ki kötelezi őket rá. Nekem ez így büdös!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!