Most éppen Simicska Lajost fotózták le Dubajban, a repülőtéren

2016. január 04. 16:10

A hétfő hajnalban készült felvételen Simicska Lajos a budapesti járat indulását megelőzően várakozik a dubaji repülőtéren.

2016. január 04. 16:10
mandiner .

Olvasónktól kaptunk egy fényképet, ami hétfőn készült Dubajban, magyar idő szerint a hajnali órákban. A képen Simicska Lajos látható az Egyesült Arab Emírségek népszerű téli nyaralóhelyén, a repülőtér utasvárójában, a Dubaj-Budapest járat indulása előtt:

A repülőtér jellegzetes, sárga színű üléseiről ismerhető fel, az Emirates légitársaság EK111-es járata hétfőn, pár perccel dél előtt landolt Budapesten. Míg a nagyvállalkozó külföldön tartózkodott, a főváros megkezdte a közterületen található reklámhengereinek elbontását, amik közül a Mahir Cityposter néhányat aztán visszaállított.

A fotóval, illetve Simicska útjának céljával kapcsolatos kérdéseinket eljuttattuk munkatársaihoz.

Összesen 386 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sztyuárd
2016. január 05. 12:22
Ez mekkora hir... Az elmult par honapban az alabbi "celebek", sokat emlegetett emberek is megfordultak a Dubai-Budapest jaraton (szemelyesen talalkoztam veluk): Schobert hazaspar, Metzker Viki, Andro, Hajdu Steve, Lothar Matthaus, Dirk Gerkens, Hosszu Katinka, es meg sorolhatnam napestig. (Egyebkent Simicskaval is talalkoztam szemelyesen). Az emberek utaznak, udulnek, nincs ebben semmi erdekes. Ha mindenkirol minden alkalommal bekuldenek egy fotot, a Blikk szerintem havi fix fizetesert alkalmazna... Raadasul Budapest-Dubai oda-vissza 110-130e Ft kozott elerheto, idoszaktol fuggoen. Mas ettol tobbet elkolt cigire, italra, ruhara, cipore.
kurbitalis
2016. január 05. 11:35
Pohos Lajos DÜHbaja a hirdetőoszlop. ;)
peninsulavaldes
2016. január 05. 10:17
és? érezze jól magát
kukagyerek
2016. január 05. 10:14
"Most éppen Simicska Lajost fotózták le Dubajban, a repülőtéren" ............................. Még fideszes korában tanulta meg a rongyrázást!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!