Pénzbüntetéssel sújtották a „komondoros” volt fideszest

2016. február 17. 09:28

Balogh József volt fideszes országgyűlési képviselő, aki még 2013-ban megverte élettársát, eleinte azzal védekezett a bíróságon, hogy élettársa csak átesett a család vak komondorán. A per folyamán azonban kiderült, mi történt valójában, most pedig 420 ezer forint pénzbüntetést kapott Balogh.

2016. február 17. 09:28

Balogh Józsefet, Fülöpháza független polgármesterét súlyos testi sértés bűntette miatt 420 ezer forint pénzbüntetésre ítélte első fokon a Kecskeméti Járásbíróság szerdán kihirdetett ítéletében.

Mátyásné Polereczki Éva bíró az ítélet indoklásakor elmondta, hogy a vádlott elismerte a bűncselekmény elkövetését, a súlyos testi sértés bebizonyosodott. Balogh József 2013. április 28-án hajnalban bántalmazta élettársát, aki emiatt nyolc napon túl gyógyuló sérülést, csonttöréseket szenvedett. A politikus abban az időben a Fidesz parlamenti képviselője volt. Az ítélet indoklása után nyilatkozik az ügyész és a vádlott a fellebbezésről.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2016. február 17. 12:27
Szegény komondor, hogy fogja kifizetni ezt a pénzt?
Vezetéknév Utónév
2016. február 17. 11:54
Remélem a Fidesz-szavazó nők tisztában vannak azzal, hogy amikor Orbánékra voksoltak, ezt a vakkomondoros mentalitást is megszavazták.
gudmen
2016. február 17. 11:01
ez nem fidesz vagy szdsz-es kérdés vagy mazsop vagy joisten tudja...ez a politikai elit közös "biznisze"...mindenki megussza aki az elit tagja...mindegy, hogy demszky, hagyo, komondor, stb.. EZ JOGÁLLAMI KÉRDÉS! amit sikerült felszámolni a 25 éve regnálo politikusbünözöknek...
3M..
2016. február 17. 10:48
A Fideszben eluralkodott a káosz, és egyre sűrűbbek a leszámolások. Aszonyverés, betonozás, a fidelitaszosok egymást fojtogatják. Mint egy csürhe. Ez a "híres" fideszes szürkeállomány? A kormánypárt tagjai többet járnak Rendőrségre, mint a parlamentbe. Hamarosan megalakíthatják a börtön frakciójukat, jó eséllyel 2/3-os többséggel. Az ellenzékük a szintén fideszes színekben induló, sikkasztó ORÖ. A konszenzus adott az űléseken. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!